Stoiximan Super League

«Γκάζι» από Λουτσέσκου και focus στις ατέλειες

Προσπάθεια να εκμεταλλευτεί τη διακοπή του πρωταθλήματος για να καλύψει τις αδυναμίες του ΠΑΟΚ κάνει ο Ραζβάν Λουτσέσκου,ο οποίος δεν είχε αρκετούς από τους παίκτες του στη διάθεσή του και την Πέμπτη.

Κάνει… διορθώσεις ο Ραζβάν Λουτσέσκου.

Τη διακοπή του πρωταθλήματος προσπαθεί να εκμεταλλευτεί ο Ρουμάνος τεχνικός και δουλεύει ώστε να μειώσει τις ατέλειες στον ΠΑΟΚ. Αυτό έκανε και την Πέμπτη, όταν και «γκάζωσε» τους παίκτες του, ώστε να φορτσάρουν σε όλους τους τομείς. Το πρωί έριξε το βάρος στη δύναμη και στη φυσική κατάσταση.

Το απόγευμα, ήταν η σειρά της τακτικής με τους παίκτες να δουλεύουν ξεχωριστά ανάλογα με τη θέση στην οποία αγωνίζονται. Οι αμυντικοί πάνω στην ανασταλτική λειτουργία και οι επιθετικοί στην ανάπτυξη και το τελείωμα των φάσεων.

Ο Αχιλλέας Πούγγουρας έμεινε στο γυμναστήριο λόγω ενόχλησης στο ισχίο, ενώ ο Ντόριαν Λεβέκ έχει ανεβάσει ρυθμούς και σταδιακά ενσωματώνεται πλήρως με τους συμπαίκτες του. Ο Τζάλμα Κάμπος με τον Δημήτρη Λημνιό το πρωί έκαναν πρόγραμμα αποθεραπείας στην πισίνα και τρέξιμο στο γήπεδο, το απόγευμα έβγαλαν ένα απαιτητικό ατομικό πρόγραμμα και σταδιακά θ’ αρχίσουν ασκήσεις με μπάλα.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x