Stoiximan Super League

«Γκάζια» από Χάσι στους παίκτες του Ολυμπιακού - Σε ποιον τα… έχωσε περισσότερο

Έντονα παράπονα από τους παίκτες του Ολυμπιακού για τη ρεβάνς με την Παρτιζάν έκανε ο Μπέσνικ Χάσι, ο οποίος στάθηκε στη νοοτροπία που παρουσίασαν κόντρα στους Σέρβους. Ποιος τα… άκουσε πιο πολύ.

Επιστροφή στις προπονήσεις με… γκάζια στον Ολυμπιακό.

Οι «ερυθρόλευκοι» συγκεντρώθηκαν στου Ρέντη το Σάββατο ύστερα από το ρεπό της Παρασκευής και ο Μπέσνικ Χάσι περίμενε αγριεμένος τους ποδοσφαιριστές του. Ο 46χρονος τεχνικός έχει έντονα παράπονα από την εικόνα τους στη ρεβάνς της Τετάρτης στο Καραϊσκάκη με την Παρτιζάν για τον τρίτο προκριματικό γύρο.

Οι Πειραιώτες πέτυχαν τον στόχο τους με 2-2, καθώς, σε συνδυασμό με το 3-1 του Βελιγραδίου, πήραν το εισιτήριο για τα play offs της διοργάνωσης. Ωστόσο, ο Αλβανός τεχνικός εντόπισε κάποια στοιχεία που δεν του άρεσαν και το θέμα αφορά κυρίως το πρώτο ημίχρονο, με αποτέλεσμα να τα… χώσει στους παίκτες του.

Τους είδε χαλαρούς και επηρεασμένους από τη νίκη στο πρώτο ματς με τους Σέρβους. «Στο πρώτο ημίχρονο με την Παρτιζάν ήμασταν τραγικοί, ήμασταν απαράδεκτοι. Μπήκαμε μέσα στο γήπεδο και επειδή στο πρώτο ματς είχαμε νικήσει με 3-1, νομίζαμε ότι όλα έχουν τελειώσει και ότι θα κάνουμε πλάκα και θα προκριθούμε με αυτόν τον τρόπο. Μπήκαμε χαλαρά στο ματς και κινδυνέψαμε από τα δικά μας λάθη. Απαγορεύεται, να συμβεί ξανά κάτι τέτοιο. Δεν θέλω ποτέ να νομίσετε ότι έχει τελειώσει ένα παιχνίδι ή μια πρόκριση πριν ολοκληρωθεί ένα παιχνίδι. Δεν θέλω να δω ξανά τέτοια εικόνα σε οποιονδήποτε αγώνα», ανέφερε ο Χάσι συνοψίζοντας τα παράπονα που έχει.

Ωστόσο, δεν έμεινε εκεί. Έκανε παράπονα και σε κάθε παίκτη ξεχωριστά, κάνοντας χρήση και βίντεο. Αυτός που τα άκουσε περισσότερο ήταν ο Σεμπά, ενώ δεν έκανε κάποιο παράπονο στους Καπίνο και Κούτρη. Ο προπονητής του Ολυμπιακού δεν έμεινε ευχαριστημένος από την απόδοσή του και στάθηκε στο γεγονός ότι ο Βραζιλιάνος δεν μάρκαρε στη φάση του δεύτερου γκολ των Σέρβων. Μάλιστα, από τον Σεμπά έχει… διπλό παράπονο, αφού δεν του άρεσε η συμμετοχή του στο αμυντικό κομμάτι και στο γκολ που δέχθηκε η ομάδα του στο Βελιγράδι και ενώ έχει αποδείξει o 25χρονος ότι μπορεί να βοηθήσει πολύ σε αυτόν τον τομέα.

Παράλληλα, ο Χάσι στάθηκε αρκετά και στα λάθη του Οφόε, που η αλήθεια είναι ότι βρέθηκε μακριά από τα στάνταρ απόδοσης του πρόσφατου παρελθόντος. «Είσαι δυνατός και δεν γόνεται να σου παίρνουν τόσο εύκολα την μπάλα στο κέντρο και να κινδυνεύουμε», τους τόνισε. Ο Στέφανος Καπίνο δεν μπόρεσε να απομακρύνει την μπάλα στο σουτ που δέχθηκε λίγο πριν το πρώτο τέρμα της Παρτιζάν, αλλά ο πρώην τεχνικός των Άντερλεχτ και Λέγκια Βαρσοβίας δεν σχολίασε αυτό το λάθος. «Ο Στέφανος έχασε την μπάλα, αλλά δεν είδα κανέναν σας να είναι κοντά για να την απομακρύνει», σχολίασε.

Επίσης, παρατηρήσεις έγιναν στον Μάριν που συνέκλινε αρκετά με αποτέλεσμα να «πέφτει» πάνω στον Φορτούνη και μπλοκάρει ο Ολυμπιακός δημιουργικά. Στον Έλληνα μεσοεπιθετικό έκανε συστάσεις επειδή σε μια φάση που προσφερόταν για εκτέλεση φάουλ με γέμισμα, αυτός το έκανε κατευθείαν και του ανέφερε το στημένο, όπου «βρήκε» τον Βούκοβιτς που λίγο έλειψε να σκοράρει. Ο Χάσι μίλησε και στον Φιγκέιρας, θεωρώντας ότι δεν παρουσιάστηκε συγκεντρωμένος σε αρκετές φάσεις.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x