Γ' Εθνική

Γκάζωσε και στην εμβόλιμη ο Ηρακλής (video)

Στον τραγικό αγωνιστικό χώρο του γηπέδου του ΑΟ Καρδίας, ο Ηρακλής κατάφερε να πανηγυρίσει μεγάλη ανατροπή (1-2) και έμεινε αήττητος για πέμπτο σερί ματς, στην εμβόλιμη όγδοη αγωνιστική της Γ’ Εθνικής

Γκαζωμένος συνεχίζει ο Ηρακλής την πορεία του στον δεύτερο όμιλο της Γ’ Εθνικής, μένοντας για πέμπτο σερί ματς αήττητος και πανηγυρίζοντας δεύτερη σερί νίκη.

Μετά το στραβοπάτημα της πρεμιέρας, ο «Γηραιός» συνεχίζει το αήττητο σερί του, επικρατώντας με ανατροπή (2-1) του ΑΟ Καρδίας.

Πέρα από τον αντίπαλο, που μπήκε δυνατά στο ματς και προηγήθηκε γρήγορα, οι «κυανόλευκοι» είχαν να αντιμετωπίσουν και τον τραγικό αγωνιστικό χώρο, που δεν επέτρεψε να ανέβει ο ρυθμός στο ματς.

Το σκορ άνοιξε στο ενδέκατο λεπτό για τους γηπεδούχους ο Βερνάρδος με τετ α τετ, ενώ στο φινάλε του ημιχρόνου ο Ηρακλής ισοφάρισε με εύστοχο πλασέ του Αθανασίου.

«Χρυσός» σκόρερ για τον Ηρακλή έγινε ο Βασίλης Ρόβας, ο οποίος διαμόρφωσε την σημαντική ανατροπή στο πεντηκοστό λεπτό με πλασέ από ασίστ του Παπαδόπουλου.

Στο φινάλε του ματς, η Καρδία έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα, όμως το γκολ δεν μέτρησε για επιθετικό φάουλ που είχε προηγηθεί, ενώ ολοκλήρωσε το ματς με δέκα παίκτες λόγω αποβολής του Βελισσάρη με δεύτερη κίτρινη κάρτα.

ΑΟ Καρδίας: Παναγιωτίδης, Τσατσαρώνης, Βασιλειάδης, Μπιμπισίδης, Πολύζας, Καρυδόπουλος (76΄ Χότζα), Ξανθόπουλος, Βελισσάρης, Βερνάρδος (67΄ Ζαμουλάκης), Νικολόπουλος (76΄ Μανιός), Δημητρακόπουλος (79΄ Γιαννιώτης).

Ηρακλής: Γιούδας, Ρεβυθόπουλος, Κυριακίδης (79΄ Κριτσιάνης), Καστριτσέας, Αθανασίου Α. (89΄ Κρυστάλλης), Αθανασίου Π., Ρόβας (90΄+3΄ Μούδιος), Παπαδόπουλος, Πτηνόπουλος, Υφαντίδης (69΄ Στεφανής), Καραντασιάδης.

Τα υπόλοιπα αποτελέσματα της εμβόλιμης 8ης αγωνιστικής του 2ου ομίλου:
Νάουσα-Άρης Παλαιοχωρίου 2-0
ΑΟ Καρδίας-Ηρακλής 1-2
Κιλκισιακός-ΑΠΕ Λαγκαδά 0-2
Εδεσσαϊκός-Πιερικός 1-0
ΑΕ Καρίτσας-Αλμωπός Αριδαίας 1-1
Αγροτικός Αστέρας-Μέγας Αλέξανδρος 2-0
Μακεδονικός-Καμπανιακός 1-0
Ρεπό: Φίλιππος Αλεξάνδρειας

Δείτε εδώ ολόκληρο το ματς ΑΟ Καρδίας-Ηρακλής

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x