Γενικά

Γκέγκε Φερνάντο;

Ο Γκέγκε και η παρέα του στο Πράσινο Ακρωτήρι έδωσαν ένα καλό μάθημα στον Φερνάντο Σάντος και στην εθνική Πορτογαλίας, επικρατώντας στην ιβηρική χώρα με 2-0 σε φιλικό ματς προετοιμασίας.

Το Πράσινο Ακρωτήρι έκανε την έκπληξη, επικρατώντας με 2-0 της Πορτογαλίας σε φιλικό ματς προετοιμασίας που διεξήχθη στην Κοϊμπρα όπου και φάνηκε πως ήταν ακόμα επηρεασμένη από τους πανηγυρισμούς που έφερε η νίκη επί της Σερβίας με 2-1 την περασμένη Κυριακή για τα προκριματικά του EURO 2016.

Ο Φερνάντο Σάντος παρέταξε τη δεύτερη ομάδα και σίγουρα θα απογοητεύτηκε από τα πεπραγμένα των παικτών του στον αγωνιστικό χώρο, κόντρα σε μια ομάδα που κατέβηκε καθαρά για να «χτυπήσει» το ματς και δεν φοβήθηκε, σε καμία περίπτωση, το μεγαλύτερο σαφώς όνομα της αντιπάλου του.

Οι Ίβηρες είχαν μια ανούσια υπεροχή στο πρώτο ημίχρονο και δεν απείλησαν ουσιαστικά την εστία του Βοζίνια. Έτσι, οι Αφρικανοί σε μια αντεπίθεση στο 37’ σκόραραν με τον Φορτές και στο 42’ διπλασίασαν τα τέρματά τους με τον Γκέγκε.

Οι αλλαγές του Σάντος στην επανάληψη δεν άλλαξαν την κατάσταση, αφού οι παίκτες του πίεσαν μεν ασφυκτικά την αντίπαλη εστία, όμως δεν κατάφεραν να δημιουργήσουν κάποια σημαντική ευκαιρία. Στο 61', αποβλήθηκε ο Αντρέ Πίντο.


Η σύνθεση της Πορτογαλίας: Αντονι Λόπες, Πάουλο Ολιβέιρα, Αντρέ Πίντο, Αντούνες, Ζοάο Μάριο (46’ Ούκρα), Μπερνάρντο Σίλβα (62’ Ντανίλο Περέιρα), Ούγκο Αλμέιδα (65’ Εντερ), Αντριέν Σίλβα (66’ Αντρέ), Σέντριτς (66’ Πίτσι), Αντρέ Γκόμες (80’ Αντρέ Αλμέιδα), Βιεϊρίνια


Επιμέλεια: Παναγιώτης Βλαχαδάμης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x