Ελλάδα

Γκέκας στον ΣΠΟΡ FM: «Πρέπει να αφήσουμε τον προπονητή να κάνει πράξη τις σκέψεις του»

Ακούστε τι δήλωσε στον ΣΠΟΡ FM 94,6 ο Φάνης Γκέκας.

Υπέρ της στήριξης του Τζον Φαν’τ Σιπ στις αλλαγές που θέλει να κάνει στην Εθνική ομάδα τάχθηκε ο Φάνης Γκέκας μιλώντας στον ΣΠΟΡ FM 94,6.

«Ο νέος προπονητής πρέπει να κάνει αυτό που σκέφτεται. Η απόφασή του είναι σεβαστή και πρέπει να τον βοηθήσουμε να το κάνει», ανέφερε ο παλαίμαχος άσος...

Ακολουθεί ένα μέρος της συνέντευξης του Φάνη Γκέκα στον ΣΠΟΡ FM 94,6

Για τους νέους του στόχους σχετικά με το ποδόσφαιρο...
«Σιγά-σιγά συνηθίζω. Προσπαθώ να μείνω στο κλίμα του ποδοσφαίρου για να ασχοληθώ και πάλι. Όταν είσαι ποδοσφαιριστής έχεις συνηθίσει σε έναν ρυθμό. Τώρα πάω για το δίπλωμα προπονητή για να είμαι και επίσημα στους πάγκους. Αυτή τη στιγμή δεν το σκέφτομαι για την Ελλάδα, να δουλέψω εδώ

Για την Εθνική:
«Ο νέος προπονητής πρέπει να κάνει αυτό που σκέφτεται. Η απόφασή του είναι σεβαστή και πρέπει να τον βοηθήσουμε να το κάνει. Το 2014 ήταν το σημείο κλειδί γιατί έγιναν πολλές αλλαγές. Δεν έπρεπε να γίνουν τόσο γρήγορα.
Στον Φαν’τ Σιπ πρέπει να του δοθεί χρόνος και ό,τι θέλει για να φτιάξει ό,τι θέλει. Αν γκρινιάξουμε σε νέα ήττα θα έχουμε κάνει λάθος. Θα πρέπει να του αφήσουμε χρόνο για να τον κρίνουμε. Είναι η καλύτερη στιγμή να συμβεί αυτή η ανανέωση στην Εθνική.
Υπάρχουν παίκτες που έχουν προσφέρει. Ο προπονητής θέλει να προσπαθήσει να φτιάξει μια μεγάλη ομάδα. Το 2004 ήταν ένα κίνητρο για όλους. Σε αυτή την ομάδα υπήρχαν τα πάντα...»

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x