Europa League

Γκιγέρμε: «Είμαστε πολύ καλά προετοιμασμένοι, να κάνουμε το πρώτο βήμα για την πρόκριση»

Τις… βάσεις για την πρόκριση στην επόμενη φάση θέλει να βάλει αύριο ο Ολυμπιακός στην Τσεχία, σύμφωνα με τον Γκιγέρμε, ο οποίος αναφέρθηκε και στην απουσία του Φορτούνη.

Ο Γκιγέρμε ήταν εκείνος που εκπροσώπησε τους ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού σήμερα, στην καθιερωμένη συνέντευξη Τύπου πριν το αυριανό ματς με την Βικτόρια Πλζεν.

Με τον Βραζιλιάνο μέσο να κάνει λόγο για ετοιμότητα από πλευράς «ερυθρολεύκων» για το πρώτο ματς κόντρα στους Τσέχους και να ξεκαθαρίζει πως εκείνος και οι συμπαίκτες του θα τα δώσουν όλα για να πάρουν το προβάδισμα!

Παράλληλα, ο Γκιγέρμε αναφέρθηκε και στην σημαντική, όπως είπε, απουσία του Κώστα Φορτούνη, αλλά καις το κίνητρό του να παίξει για πρώτη φορά στην καριέρα του στο Champions League…

Αναλυτικά όσα είπε ο 28χρονος άσος του Ολυμπιακού:

Για το αυριανό ματς: «Είμαστε πολύ καλά προετοιμασμένοι, είμαστε έτοιμοι για το αυριανό παιχνίδι. Γνωρίζουμε τη σημασία που έχει ο αγώνας, πιστεύουμε στις δυνατότητες μας, είμαστε έτοιμοι να κάνουμε ένα σημαντικό βήμα. Είναι δύσκολος αγώνας, αλλά σημαντικός για εμάς».

Για το αν είναι καλά προετοιμασμένος ο Ολυμπιακός: «Έχουμε καλύψει όλα τα ζητήματα που αφορούν στο ματς, είμαστε εδώ για να κάνουμε κάτι καλό. Δεν έχω καμία αμφιβολία πως θα κάνουμε ότι πρέπει, θα δείξουμε την ποιότητα μας και θα πάρουμε ένα καλό αποτέλεσμα».

Για το αν θα παίξουν και για τον Φορτούνη: «Σίγουρα, όλοι γνωρίζουμε πόσο μεγάλος παίκτης είναι. Είναι πολύ σημαντική η απουσία του. Κι εκείνος με τη σκέψη του θα είναι εδώ μαζί μας. Όλοι γνωρίζουν την ποιότητά του και το κενό που έχει αφήσει η απουσία του, αλλά όλοι μαζί θα παίξουμε για να πάρουμε ένα καλό αποτέλεσμα».

Για το ότι, σε αντίθεση με τον Ολυμπιακό, η Πλζεν έχει παίξει ήδη δύο παιχνίδια κι αν αυτό είναι πρόβλημα: «Δεν μπορούμε να το χρησιμοποιήσουμε αυτό σαν δικαιολογία. Όλες οι ομάδες είναι στην αρχή. Η πρόκριση είναι σημαντική για εμάς, αλλά είναι δύο παιχνίδια. Θέλουμε να κάνουμε εδώ το πρώτο βήμα».

Για το αν είναι μεγαλύτερο κίνητρο για τον ίδιο το ενδεχόμενο να παίξει στο Champions League: «Φυσικά, γιατί πρόκειται για τη μεγαλύτερη διοργάνωση. Είναι το όνειρο των ποδοσφαιριστών αυτό. Θα κάνω λοιπόν τα πάντα για να τα καταφέρω και σε προσωπικό επίπεδο αλλά και μέσω της ομάδας».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x