Champions League

Γκιγέρμε: «Θα είμαστε πιο δυνατοί στους ομίλους του Champions League»

Τον καλύτερό τους εαυτό θα δώσουν οι ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού στους ομίλους του Champions League, όπως δήλωσε ο Γκιγέρμε σε ΜΜΕ της Βραζιλίας.

Τον πρώτο μεγάλο στόχο της φετινής σεζόν πέτυχε ο Ολυμπιακός, με την πρόκρισή του στους ομίλους του Champions League και σήμερα περιμένει να μάθει τους τρεις αντιπάλους που θα βρει μπροστά του στην κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση.

Για τη μέχρι τώρα πορεία της ομάδας μίλησε στην πατρίδα του ο Γκιγέρμε, ο οποίος εξέφρασε την πίστη πως οι Πειραιώτες θα εμφανιστούν καλύτεροι στο ραντεβού με τις κορυφαίες ομάδες του κόσμου.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Βραζιλιάνος μέσος στους συμπατριώτες του

«Πετύχαμε τον πρώτο μας στόχο, που ήταν να προκριθούμε στους ομίλους του Champions League. Κάναμε εξαιρετικά παιχνίδια στα προκριματικά, δεν χάσαμε και δεχτήκαμε μόλις 1 γκολ. Η ομάδα μας εξελίχθηκε πολύ σε αυτό το διάστημα και θα είμαστε πιο δυνατοί στους ομίλους.

Τώρα θα αντιμετωπίσουμε τις καλύτερες ομάδες του κόσμου και γνωρίζουμε τις δυσκολίες που έχουμε μπροστά μας. Αλλά η ομάδα μας έχει δείξει ότι είναι έτοιμη και μπορούμε να τις “ενοχλήσουμε”. Θα δώσουμε τον καλύτερό μας εαυτό
».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x