Πορτογαλία

«Ξύπνησε» στο δεύτερο ημίχρονο και μείωσε προσωρινά η Σπόρτινγκ

Με «ξέσπασμα» στο δεύτερο ημίχρονο, η Σπόρτινγκ νίκησε 3-1 στην έδρα της Γκιμαράες για την 27η αγωνιστική της Primeira Lega και μείωσε προσωρινά στο -3 από την πρωτοπόρο Πόρτο στη δεύτερη θέση.

Η Σπόρτινγκ Λισαβόνας νίκησε 3-1 στην έδρα της Γκιμαράες για την 27η αγωνιστική της Primeira lega και μείωσε, έστω και προσωρινά, στο -3 στη δεύτερη θέση από την πρωτοπόρο Πόρτο, με τους «δράκους» να έχουν ένα ματς λιγότερο και την Κυριακή το τοπικό ντέρμπι του λιμανιού με την Μποαβίστα στο «Ντο Μπέσα», οπότε οι παίκτες των «λιονταριών» μπορούν να ελπίζουν σε «γκέλα» της ομάδας του Σέρτζιο Κονσεϊσάο.

Από την πλευρά τους, οι γηπεδούχοι παρέμειναν στο -9 από την προνομιούχο πεντάδα και μάλλον έχασαν τις ελπίδες τους για την ευρωπαϊκή έξοδο.

Οι πρωταθλητές βρέθηκαν πίσω στο σκορ από το γκολ του Εστουπινάν στο 23΄, όμως κατάφεραν να πάνε στα αποδυτήρια το γκολ του Σαράμπια στις καθυστερήσεις. Στην επανάληψη, βρήκαν το δρόμο προς την αντίπαλη εστία με τα γκολ του Παουλίνιο στο 70’ και του Εντουαρντς στο 98’.

Έχασαν αμφότερες Τοντέλα και Αρούκα με το μεταξύ τους 2-2 στην έδρα της πρώτης στην προσπάθεια να ξεφύγουν από την τελευταία τριάδα.

Δεύτερη συνεχόμενη ισοπαλία για την ουραγό Μπελενένσες το 0-0 στην έδρα της Σάντα Κλάρα, διατηρεί τις ελπίδες της για την παραμονή.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x