Ελλάδα

Γκιρτζίκης: «Άλλες οι προτεραιότητες για την Εθνική ομάδα»

Δεν σχολίασε την κλήρωση των προκριματικών του Μουντιάλ 2018 για την Εθνική μας ο Γιώργος Γκιρτζίκης επισημαίνοντας ότι σημασία έχει να εμφανιστεί στα παιχνίδια σε καλή κατάσταση.

Αρνήθηκε να σχολιάσει το αποτέλεσμα της κλήρωσης των προκριματικών του Μουντιάλ 2018 για την Εθνική ομάδα ποδοσφαίρου ο Γιώργος Γκιρτζίκης.

Ο πρόεδρος της ΕΠΟ, σε γραπτή του δήλωση, επισημαίνει ότι έχει σημασία η Εθνική να εμφανιστεί στα παιχνίδια των προκριματικών σε όσο το δυνατόν καλύτερη κατάσταση.

«Δεν θα ήθελα να υπεισέλθω σε λεπτομερή σχολιασμό του αποτελέσματος της σημερινής κλήρωσης, διότι υπάρχουν άλλες προτεραιότητες για την Εθνική Ομάδα, όπως η διαδικασία ανασυγκρότησής της και η συνοχή της. Επιπρόσθετα, βρίσκονται σε εξέλιξη οι υποχρεώσεις της στην προκριματική φάση του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος 2016, στις οποίες χρειάζεται να αποκομίσουμε τα μέγιστα αγωνιστικά και βαθμολογικά κέρδη», αναφέρει ο πρόεδρος της ΕΠΟ και συνεχίζει:

«Η κατάσταση που έχει διαμορφωθεί είναι εξαιρετικά δύσκολη. Ανεξάρτητα από την κληρωση στα προκριματικά του Μουντιάλ 2018, προσωπικά θέτω ως ρεαλιστικό στόχο την κάλυψη του χαμένου εδάφους στην παγκόσμια κατάταξη. Η επιδίωξη όλων μας πρέπει να είναι η βαθμιαία επάνοδος της ομάδας σε προνομιακές θέσεις της βαθμολογίας της FIFA».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x