Champions League

Γκόγκιτς στον ΣΠΟΡ FM 94,6: «Δεν έχει να χάσει τίποτα ο Ολυμπιακός, μόνο να κερδίσει»

Με την ευχή ο Ολυμπιακός να καταφέρει να κάνει την έκπληξη, ο Σίνισα Γκόγκιτς τόνισε στον ΣΠΟΡ FM 94,6 τη δυσκολία του ομίλου, αλλά και το οικογενειακό κλίμα που υπάρχει και μπορεί να βοηθήσει.

Τα θετικά του δύσκολου ομίλου που κληρώθηκε ο Ολυμπιακός για την επόμενη φάση του Champions League σχολίασε στον ΣΠΟΡ FM 94,6 o Σίνισα Γκόγκιτς, τονίζοντας το οικογενειακό κλίμα που φαίνεται να υπάρχει.

Αναλυτικά όσα είπε στους Αλέξη Σπυρόπουλο και Γιώργο Νοικοκύρη:
Για την κλήρωση: «Πιστεύω είναι ο πιο δύσκολος όμιλος που έχει τύχει στον Ολυμπιακό. Κάποιες φορές είχε πιο εύκολους αντιπάλους και την ευκαιρία να κάνει κάτι περισσότερο. Τώρα δεν είναι το φαβορί. Πρέπει να παλέψει. Μπορεί να πάρει την τρίτη θέση του ομίλου. Μακάρι να κάνουμε λάθος όλοι και να περάσει. Έχει απέναντί του τρεις σπουδαίες και ιστορικές ομάδες. Η μπάλα είναι στρογγυλή, όλα παίζονται. Κάποιες ομάδες που έφτασαν μέχρι εδώ έκαναν την έκπληξη. Ο Ολυμπιακός μπορεί να φτιάξει μια καλή ομάδα, έχει δείξει καλά στοιχεία μέχρι τώρα. Ελπίζω να είναι σε φόρμα, χωρίς τραυματισμούς και να παλέψει στα ίσα όλα αυτά τα παιχνίδια»

Για το τι πρέπει να ενισχύσει ο Ολυμπιακός ενόψει αυτών των ματς: «Μένει η ομοιογένεια. Οι παίκτες που ήρθαν δεν είναι έτοιμοι. Όλοι έχουν δείξει την αξία τους και πιστεύω με τον χρόνο θα πάνε ακόμα καλύτερα. Όλοι γνωρίζουν ότι ο Ολυμπιακός θα ήθελε ένα ακόμα φορ, για να έχει πιο εύκολο το γκολ. Δεν ξέρω τι είδους, απλά να βάζει γκολ».

Για τον Τζούρτζεβιτς που ακούγεται για τον Ολυμπιακό: «Είναι μικρός, έχω δει αρκετά παιχνίδια του. Έχει καλά στοιχεία. Έχει δείξει την αξία του, δουλεύει, είναι δυνατός και με καλή τεχνική. Έχει το γκολ μέσα του. Δεν ξέρω ακριβώς τι ψάχνει ο προπονητής του Ολυμπιακού. Διαβάζω για τον Τζούρτζεβιτς, αλλά δεν ξέρω αν αληθεύει ότι έχει κλείσει. Μέχρι να πέσουν οι υπογραφές δεν ξέρεις ποτέ τι γίνεται. Ο Ολυμπιακός μπορεί να αλλάξει και πλάνα μετά τη σημερινή κλήρωση. Μπορεί να κάνει ακόμα 1-2 μεταγραφές».

Για το τι θα συμβούλευε τους παίκτες ενόψει αυτών των ματς: «Να χαίρονται το παιχνίδια. Αυτό που έδειξε μετά το ματς με τη Ριέκα είναι δέσιμο και οικογενειακό κλήμα, όπως αυτό που είχαμε κι εμείς το ‘98-‘99. Δεν έχουν να φοβηθούν τίποτα. Το “Καραϊσκάκη” είναι δύσκολη έδρα για κάθε αντίπαλο. Πρέπει ευχαριστηθούν και τα 90’ που παίζουν σε κάθε ματς. Δεν έχουν να χάσουν τίποτα, μόνο να κερδίσουν με αυτά τα μεγάλα ονόματα. Αν δεν κάνει τίποτα σπουδαίο ο Ολυμπιακός δεν μπορούμε να του πούμε κάτι, αλλά αν κάνει ένα βήμα πιο πέρα θα είναι τεράστιο το κέρδος».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x