Stoiximan Super League

Γκολ, ξύλο και... Ηρακλής!

Όσο ροκ είναι η σεζόν στα διοικητικά του Ηρακλή, άλλο τόσο ήταν και το ματς με τον ΠΑΣ! Ο Γηραιός τούμπαρε στο τέλος τους Γιαννιώτες 2-1 κι έδειξε πως δεν το βάζει κάτω. Ξύλο και διακοπή στο α’μέρος.

Υπάρχει ζωή στον Ηρακλή! Ο Γηραιός των φοβερών διοικητικών προβλημάτων βρήκε κουράγιο να «γυρίσει» το ματς με τον ΠΑΣ στο «Καυτανζόγλειο» (2-1) και να δείξει πως μπορεί να σώσει την χρονιά.

Τέλειο ξεκίνημα για την ομάδα του Πετράκη που προηγήθηκε με τον Κοζορώνη στο 7’. Στη συνέχεια το παιχνίδι διεκόπη, αφού μπούκαραν στο ταρτάν κι έπαιξαν ξύλο με την Αστυνομία οπαδοί των γηπεδούχων. Αμέσως μετά την επανέναρξη του παιχνιδιού ο Περόνε (14’) έκανε το 1-1.

Το ματς ήταν ροντέο στο δεύτερο ημίχρονο και η ομάδα του Σάββα Παντελίδη ήταν αυτή που χαμογέλασε στο φινάλε, γυρνώντας το παιχνίδι με γκολ του Αγγελόπουλου στο 89ο λεπτό.

Σε κακή μέρα γενικότερα η ομάδα των Ιωαννίνων, που όμως θα μπορούσε να σώσει την παρτίδα στην... εκπνοή αν ο Μιχαήλ δεν σημάδευε το δοκάρι. Κατάθεση ψυχής από τον Περόνε. Δεν δόθηκε πέναλτι στον Ηρακλή για χέρι του Τζημόπουλου στο 81’.

Το ματς:



Επεισοδιακό το πρώτο 20λεπτο στο «Καυτανζόγλειο» με τον ΠΑΣ να παίρνει το προβάδισμα στην πρώτη του τελική προσπάθεια με ωραίο σουτ στην κίνηση του Κοζορώνη (7’). Το γκολ των φιλοξενούμενων συνοδεύτηκε με «ντου» των οπαδών του Γηραιού στο ταρτάν και επεισόδια με τις δυνάμεις της Αστυνομίας. Ύστερα από σχεδόν 6λεπτά διακοπής, το παιχνίδι συνεχίστηκε με τον Ηρακλή να απαντάει άμεσα με όμορφο τέρμα του Περόνε (14’). Η ομάδα του Πετράκη δεν μπορούσε να κρατήσει την μπάλα και να βρει ηρεμία στο παιχνίδι της, με αποτέλεσμα να μείνει στο μισό του γηπέδου.

inner

Οι γηπεδούχοι δοκίμασαν τα αντανακλαστικά του Περιστερίδη με τα μακρινά σουτ που επιχειρούσαν, ενώ την ίδια στιγμή οι Γιαννιώτες έψαξαν ανεπιτυχώς διαδρόμους προς την εστία του Χουάντερσον από τα άκρα. Ο ρυθμός του παιχνιδιού χάλασε λίγο πριν το φινάλε του ημιχρόνου, με τον Ηρακλή να πιέζει και να δημιουργεί ευκαιρίες που όμως δεν κατάφερε να αξιοποιήσει.

Πολύ ωραίο παιχνίδι στο δεύτερο 45λεπτο. Η ανάγκη του Ηρακλή να φτάσει στη νίκη πάση θυσία σε συνδυασμό με την επιλογή του Πετράκη να κρατήσει ψηλά την άμυνά του «άνοιξε» τον ρυθμό του ματς. Τόσο οι γηπεδούχοι, όσο και οι Γιαννιώτες έφταναν με ευκολία στην αντίπαλη περιοχή, όμως είτε έβρισκαν τους Χουάντερσον και Περιστερίδη σε ετοιμότητα, είτε δεν σημάδευαν σωστά.

inner

Το πέρασμα των λεπτών βρήκε τον ΠΑΣ να έχει την μπάλα στα πόδια του αλλά τον Γηραιό να δείχνει πιο επικίνδυνος στις αντεπιθέσεις που επιχειρούσε. Μάλιστα, οι παίκτες του Ηρακλή διαμαρτύρονται δικαιολογημένα για πέναλτι που δεν τους δόθηκε στο 81΄ ύστερα από χέρι του Τζημόπουλου. Τελικά, το κόλπο των αντεπιθέσεων «βγήκε» στον Σάββα Παντελίδη, που είδε τον Αγγελόπουλο να τελειώνει άριστα την άψογη συνεργασία των Περόνε-Λεοζίνιο και να γυρίζει το παιχνίδι στο 89’. «Μοιραίος» ο Μιχαήλ στο φινάλε, καθώς σημάδεψε το δοκάρι .


Οι συνθέσεις:


Ηρακλής (Σάββας Παντελίδης): Χουάντερσον, Κυριακίδης, Στάμου, Ζιάμπαρης, Σαραμαντάς, Μπαρτολίνι (83’ Λουκίνας), Ιντζόγλου, Πασάς (71’ Λεοζίνιο), Μοντέιρο, Κούρος (70’ Αγγελόπουλος), Περόνε

Στον πάγκο: Περνίς, Καραγκούνης, Βοσνακίδης, Λάμπρου

ΠΑΣ Γιάννινα (Γιάννης Πετράκης): Περιστερίδης, Μπέριος, Τζημόπουλος, Κοζορώνης, Κούτρης, Μιχαήλ, Λίλα, Καρανίκας (64’΄Μπουκουβάλας), Ζάιρο (71’ Μαμπουλού), Κόντε, Γιάκος

Στον πάγκο: Πασχαλάκης, Ακόστα, Γαρουφαλιάς, Σκόνδρας, Δώνης

Διαιτητής: Δημήτριος Καραντώνης

Γήπεδο: Καυτανζόγλειο

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x