Κύπρος

Γκολ, θέαμα και κορυφή

Δεν αποχωρίστηκαν την κορυφή οι ΑΕΚ και ΑΠΟΕΛ, μετά το μεταξύ τους 2-2 στη Λάρνακα, στο ντέρμπι κορυφής της τρίτης αγωνιστικής του κυπριακού πρωταθλήματος.

ΑΕΚ και ΑΠΟΕΛ ήρθαν ισόπαλοι 2-2 στη Λάρνακα, στο ντέρμπι κουφής της τρίτης αγωνιστικής του κυπριακού πρωταθλήματος και έμειναν προσωρινά στην κορυφή της βαθμολογίας, περιμένοντας τι θα κάνει η Ανόρθωση την Κυριακή κόντρα στον Εθνικό Άχνας, ελπίζοντας αμφότεροι να χάσει βαθμούς η "Κυρία" στη συγκεκριμένη αναμέτρηση.

Ο αγώνας ήταν πολύ καλός στο δεύτερο ημίχρονο. Η ΑΕΚ είχε την ουσία στο πρώτο και πέτυχε το γκολ στο 41΄με τον Κάντε. Η ομάδα της Λευκωσίας αντέδρασε στο δεύτερο ημίχρονο και ισοφάρισε με τον Βάντερ στο 68’.

Στο 75΄, μετά από πολύ ωραία ενέργεια του Ορτίθ, η ΑΕΚ πήρε ξανά προβάδισμα με τον Μοντέιρο και στο 81΄ο Καβενάγκι διαμόρφωσε το τελικό 2-2.


ΑΕΚ (Τ. Κρίστιανσεν): Σαϊθάρ, Μαρτσίνιακ, Μιντίκκης (81΄ Εγγλέζου), Σεράν, Καταλά, Λαρένα, Τομάς, Μπόλιεβιτς, Ορτίθ, Τέτε (66΄ Μοντέιρο), Κάντε (72΄ Άλβες)

ΑΠΟΕΛ (Τ. Κετσπάγια): Βάτερμαν, Σέρτζιο, Αστίθ, Καρλάο, Αντωνιάδης (46΄ Ιωάννου), Βινίσιους, Μοράις, Ντε Βινσέντι, Χαραλαμπίδης (46΄ Μακρίδης), Βάντερ, Σωτηρίου (75΄ Καβενάγκι)


«Γκέλα» για την Ομόνοια, που δεν κατάφερε να νικήσει στη Λευκωσία τη Δόξα Κατωκοπιάς, παραχωρώντας της 1-1 και έχασε την ευκαιρία να βρεθεί προσωρινά στη δεύτερη θέση, αφήνοντας τους φιλοξενούμενους κάτω από τη μέση της βαθμολογίας.

Σαρωτική η Πάφος, νίκησε με 3-0 εντός έδρας τον Άρη Λεμεσού στο ντέρμπι των νεοφώτιστων και πήρε τους πρώτους της βαθμούς, αφήνοντας τους φιλοξενούμενους στον ένα πόντο.



Τα αποτελέσματα της τρίτης αγωνιστικής:


Σάββατο 12/9

Ομόνοια - Δόξα 1-1
(36' Σκέμπρι / 95' Εντμάρ Σίλβα)

Πάφος - Άρης 3-0
(45' Γκελασβίλι, 49' Μαασί, 83' πέν. Νταμαού)

ΑΕΚ - ΑΠΟΕΛ 2-2
(41' Καντέ, 75' Μοντέιρο / 68' Βάντερ, 82' Καβενάγκι)

Κυριακή 13/9

Αγία Νάπα - Νέα Σαλαμίνα (18:00)

Ανόρθωση - Εθνικός (19:00)

Απόλλων - ΑΕΛ

Δευτέρα 14/9

Ερμής - ΕΝΠ (19:00)


Επιμέλεια: Παναγιώτης Βλαχαδάμης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x