Stoiximan Super League

Γκολάσα: «Οπαδοί του Ολυμπιακού μας κυνηγούσαν στο Καραϊσκάκη»

Την εμπειρία του από επεισόδια στην Ελλάδα -χρησιμοποιώντας ως παράδειγμα το παιχνίδι του ΠΑΟΚ με τον Ολυμπιακό στο «Καραϊσκάκη» το 2014- περιέγραψε στο Ισραήλ ο Εγιάλ Γκολάσα.

Στα περιστατικά βίας που έζησε στην Ελλάδα αναφέρθηκε ο Εγιάλ Γκολάσα.

Μιλώντας για επεισόδια σε Μέσο της πατρίδας του, ο πρώην άσος του ΠΑΟΚ σημείωσε ότι αυτά που γίνονται στο Ισραήλ ωχριούν μπροστά σε αυτά που γίνονται στη χώρα μας.

Χρησιμοποίησε λοιπόν ως παράδειγμα το παιχνίδι του «δικεφάλου του Βορρά» με τον Ολυμπιακό στο «Καραϊσκάκη» το 2014.

«H βία στο ποδόσφαιρο του Ισραήλ δεν είναι τίποτα μπροστά στο τι αντίκρισα στην Ελλάδα. Είδατε τι έγινε πρόσφατα στο ματς του ΠΑΟΚ με την ΑΕΚ, αλλά έχω δει πολύ χειρότερα», ανέφερε αρχικά. Και συνέχισε:

«Ένα ματς που θυμάμαι ήταν με τον Ολυμπιακό εκτός έδρας. Στους οπαδούς μας δεν επετράπη να πάρουν εισιτήρια για να μην έχουμε επεισόδια. Θυμάμαι ότι ένας πυρσός χτύπησε τον τερματοφύλακα μας στο πόδι, ενώ υπήρχε μια… θάλασσα από μπουκάλια στην περιοχή μας.

Είχαμε κερδίσει το συγκεκριμένο παιχνίδι και εγώ είχα παίξει και στα 90 λεπτά. Στο τέλος οι οπαδοί του Ολυμπιακού μπήκαν στο γήπεδο και μας κυνηγούσαν, ένας οπαδός κλώτσησε έναν συμπαίκτη μου (σ.σ. τον Περέιρα). Κάναμε τρεις ώρες να φύγουμε από το γήπεδο».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x