Stoiximan Super League

Γκόμες: «Ποτέ δεν είπα ότι ο Ολυμπιακός ελέγχει τους διαιτητές»

Σε κατηγορηματική διάψευση των δηλώσεων που τον ήθελαν να υποστηρίζει σε γαλλικό Μέσο ότι ο Ολυμπιακός ελέγχει τα πάντα στην Ελλάδα προχώρησε ο Ματιέ Γκόμες. «Είπα ότι έχει περισσότερο σεβασμό»,τόνισε

Στον ισχυρισμό πως ουδέποτε δήλωσε ότι ο Ολυμπιακός ελέγχει τους διαιτητές και τα πάντα στην Ελλάδα προχώρησε ο Ματιέ Γκόμες.

Ο πρώην μέσος της Κέρκυρας διεύψευσε τις δηλώσεις του σε γαλλική ιστοσελίδα, τονίζοντας πως έγινε λανθασμένη μετάφρασή τους. Μάλιστα πόσταρε στην προσωπική του σελίδα στο facebook την συνέντευξη στα γαλλικά γράφοντας: «Πρόσθεσα την πραγματική συνέντευξη εδώ, για όσους θέλουν να τη μεταφράσουν μόνοι. Ποτέ δεν μίλησα για διαιτητές ή κάτι τέτοιο».

Λίγο αργότερα μιλώντας στην ιστοσελίδα joinsports.gr, υποστήριξε: «Ο κόσμoς νομίζει ότι είπα ότι ο Ολυμπιακός ελέγχει τους διαιτητές, αλλά ποτέ δεν το είπα αυτό. Δεν είναι δική μου δουλειά αυτό. Εγώ αυτό που είπα είναι ότι έχει ισχυρή ομάδα και ισχυρό πρόεδρο. Εννοούσα ότι έχει περισσότερο σεβασμό και λόγω της δυναμικής των φιλάθλων του. Όπως η Γιουβέντους στην Ιταλία, η Ρέαλ και η Μπαρτσελόνα».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x