Europa League

Γκοργκόν: «Πολύ επικίνδυνη η ΑΕΚ, μοιάζει αρκετά με τον Ολυμπιακό»

Υπολογίζει πολύ την ΑΕΚ ο Γκοργκόν. Σε δηλώσεις που έκανε για το προσεχές ματς με την Ένωση, τόνισε ότι η Ριέκα πρέπει να κάνει εξαιρετικό παιχνίδι για να φθάσει στον στόχο της. Τι είπε για Ολυμπιακό.

Πολύ επικίνδυνη ομάδα χαρακτήρισε την ΑΕΚ ο Αλεξάντερ Γκοργκόν.

Μεταφέροντας τις σκέψεις του στο novilist.hr για την προσεχή αναμέτρηση κόντρα στους «κιτρινόμαυρους» για την πρεμιέρα των ομίλων του Europa League, ο μεσοεπιθετικός της Ριέκα μίλησε με κολακευτικά λόγια για την Ένωση. Παράλληλα, τόνισε ότι γνωρίζει ο ίδιος πως μοιάζει αρκετά με τον Ολυμπιακό, από τον οποίο οι Κροάτες αποκλείστηκαν στα play offs του Champions League.

Αναλυτικά

Η Ριέκα προέρχεται από το 7-0 επί της Τσιμπάλια και για το αν μπορεί να κάνει ανάλογη εμφάνιση η ομάδα του είπε: «Θα θέλαμε πολύ φυσικά να επαναλάβουμε ένα τέτοιο ματς, όμως με όλο το σεβασμό στη Τσιμπάλια, δεν είναι από τις δυνατές ομάδες. Η ΑΕΚ είναι άλλη ιστορία, ομάδα διαφορετικού διαμετρήματος και θα πρέπει να δούμε πόσο θα μας αφήσει να παίξουμε το δικό μας παιχνίδι».

Σε ερώτηση που του έγινε για το τι ξέρει για την ΑΕΚ: «Η προετοιμασία για την ΑΕΚ ξεκινά τη Δευτέρα (σ.σ. σήμερα), μέχρι τώρα σκεφτόμασταν μόνο την Τσιμπάλια». Για το αν μοιάζει με τον Ολυμπιακό είπε: «Νομίζω ότι η ΑΕΚ μοιάζει αρκετά με τον Ολυμπιακό, τουλάχιστον αυτές τις πληροφορίες έχω. Είναι επικίνδυνη, είναι καλή ομάδα και σίγουρα θα πρέπει να παίξουμε ένα εξαιρετικό ματς για να πάρουμε το αποτέλεσμα που θέλουμε».

Για τον στόχο της Ριέκα στον όμιλο: «Φυσικά ο στόχος μας θα είναι να παλέψουμε για τη δεύτερη θέση. Αν πούμε με ειλικρίνεια ότι η Μίλαν είναι από άλλη... διάσταση, αν δούμε πόσα εκατομμύρια ξόδεψε για να φτιάξει αυτή την ομάδα, είναι σαφές ότι η δεύτερη θέση θα πρέπει να είναι ο στόχος».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x