Αγγλία

Γκουαρντιόλα: «Ακόμα δεν έχετε δει τίποτα»

Ο προπονητής της Μάντσεστερ Σίτι προειδοποιεί τους αντιπάλους του πως τα καλύτερα για την ομάδα του έρχονται.

Μετά από έξι αγωνιστικές, η Μάντσεστερ Σίτι βρίσκεται μόνη, πρώτη και αήττητη στην βαθμολογία, έχοντας μάλιστα και τέσσερις βαθμούς διαφορά από την δεύτερη Τότεναμ. Κι όμως, αυτή είναι μόνο η αρχή σύμφωνα με τον Πεπ Γκουαρντιόλα.

Ο Ισπανός τεχνικός τόνισε πως η ομάδα του δεν έχει πλησιάσει καν τον στόχο τον οποίο έχει θέσει ο ίδιος: «Ακόμα είμαστε πολύ μακριά από αυτό που θέλουμε να γίνουμε. Αν ήμασταν κοντά, θα έπρεπε να πάω σπίτι μου. Είμαστε εδώ για να βελτιωνόμαστε συνεχώς».

Ο προπονητής της Σίτι διευκρίνισε πως ο αγώνας για βελτίωση δεν σταματά ποτέ λέγοντας πως: «Μπορείς πάντα να γίνεσαι καλύτερος. Τόσο ατομικά, όσο και ομαδικά» ενώ εξέφρασε την ικανοποίησή του για την μέχρι τώρα προσπάθεια των ποδοσφαιριστών του.

«Είμαστε ακόμα στον Σεπτέμβριο, έχουμε πολλούς αγώνες μπροστά μας» δήλωσε ο Γκουαρντιόλα, τονίζοντας τις ιδιαιτερότητες και τις διαφορές που έχει κάθε παιχνίδι: «Κάθε ματς είναι περίπλοκο και αυτό είναι κάτι πάνω στο οποίο δουλεύουμε ώστε να το αφομοιώσουμε όσο το δυνατόν πιο σύντομα», κατέληξε.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x