Αγγλία

Γκουαρντιόλα: «Ανάμεσα στους κορυφαίους ο Κόντε»!

Πραγματική… υπόκλιση! Ο Πεπ Γκουαρντιόλα μίλησε με τα πλέον κολακευτικά λόγια για τον συνάδελφό του και προσεχώς αντίπαλό του, Αντόνιο Κόντε.

Ο κόουτς της Μάντσεστερ Σίτι, με αφορμή το αυριανό (3/12) ντέρμπι με την Τσέλσι, προχώρησε σε έναν αποθεωτικό… μονόλογο για τον Ιταλό τεχνικό, εστιάζοντας στην αγωνιστική άνοδο που παρουσίασαν και παρουσιάζουν οι ομάδες που ανέλαβε!

«Χωρίς καμία αμφιβολία, ο Κόντε είναι ένας από τους καλύτερους προπονητές στον κόσμο αυτή τη στιγμή, γιατί όχι και ο καλύτερος… Τα στατιστικά του, οι αριθμοί του, ο τρόπος που παίζουν οι ομάδες του, όλα είναι εξαιρετικά! Είναι η πρώτη φορά που θα αναμετρηθούμε οι δυο μας και χαίρομαι πολύ», τόνισε αρχικά ο προπονητής των «πολιτών» και συνέχισε τον αποθεωτικό μονόλογο για τον συνάδελφό του:

«Η δουλειά του στο Τορίνο και τη Γιουβέντους ήταν καταπληκτική, το ίδιο και με την εθνική Ιταλίας. Δεν έχει σημασία εάν είναι η Σιένα, η Γιουβέντους ή τώρα η Τσέλσι, το σημαντικό είναι ότι αντιλαμβάνεται τις πραγματικές δυνατότητες των ομάδων του. Εδώ δεν ξεκίνησε πολύ καλά, όμως πλέον τρέχει νικηφόρο σερί επτά αγώνων με ένα γκολ παθητικό. Αυτό τα λέει όλα»!

Η αγωνιστική άνοδος της Τσέλσι, σαφώς και την τοποθετεί- σύμφωνα με τον Γκουαρντιόλα- στο «κάδρο» με τις φετινές διεκδικήτριες του τίτλου: «Από την αρχή ήταν ανάμεσα στις ομάδες που θα πάλευαν για το πρωτάθλημα, όμως τελευταία η Τσέλσι είναι από τις βασικές διεκδικήτριες. Το αυριανό (3/12) θα είναι ένα καλό τεστ για εμάς. Έχουμε κίνητρο και θα παλέψουμε για τη νίκη».

Πηγή: England365.gr

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x