Γερμανία

Γκουαρντιόλα: «Κάποιος θέλει να μου κάνει κακό»

Αν και άρχισε ήρεμος, στη συνέχεια ο Πεπ Γκουαρντιόλα φρόντισε να δείξει την έντονη ενόχλησή του για το γεγονός ότι ο Τύπος έμαθε το επεισόδιο στα αποδυτήρια της Μπάγερν.

Ενοχλημένος από το γεγονός ότι το επεισόδιο στα αποδυτήρια διέρρευσε στον Τύπο αλλά παρόλα αυτά απόλυτα ψύχραιμος ο Πεπ Γκουρντιόλα εμφανίστηκε στη συνέντευξη Τύπου του αυριανού αγώνα με την Ινγκολσταντ.

Φυσικά και ο Ισπανός τεχνικός κλήθηκε να δώσει εξηγήσεις για το περιστατικό με τον φυσιοθεραπευτή.

«Ό,τι συμβαίνει στα αποδυτήρια μένει στα αποδυτήρια. Εγώ αυτό ξέρω. Όποιος έχει διαρρεύσει αυτές τις πληροφορίες, θέλει να μου κάνει κακό. Πάντως αυτό που συνέβη δεν είναι πρόβλημα δικό μου, αλλά είναι ένα πρόβλημα της ομάδας, του συλλόγου», τόνισε ο Πεπ Γκουαρντιόλα ο οποίος σιγά-σιγά άρχισε να «φορτώνει».

«Αν θέλουν να γράψουν ότι απέτυχα, ας το γράψουν. Θα το δεχθώ. Αν το πέρασμά μου από τη Μπάγερν κρίνεται από το αν πήρα το Τσάμπιονς Λιγκ ή όχι, τότε απέτυχα. Εγώ θα φύγω από εδώ χαρούμενος διότι πάλεψα. Ήρθα γνωρίζοντας ότι θα ήταν δύσκολο να κάνω περισσότερα από τον προκάτοχό μου. Ήθελα να διατηρήσω την ομάδα στο ίδιο επίπεδο. Μας μένουν ακόμα δύο τίτλοι τους οποίους μπορούμε να κατακτήσουμε», κατέληξε.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x