Αγγλία

Γκουαρντιόλα σε Λίνεκερ: «Δεν θα σε συγχωρήσω για αυτό»

Το παράπονό του εξέφρασε ο Πεπ Γκουαρντιόλα στον Γκάρι Λίνεκερ, όταν ο Πεπ Γκουαρντιόλα ως ball boy της Μπαρτσελόνα ζήτησε τη φανέλα του Λίνεκερ και ο Άγγλος του αρνήθηκε.

Δεν συγχωρεί ο Πεπ Γκουαρντιόλα.

Η απόφαση του Γκάρι Λίνεκερ να μην δώσει τη φανέλα του στον Γκουαρντιόλα, τη στιγμή ίδιος ήταν ball boy στην Μπαρτσελόνα και ο Λίνεκερ παίκτης της ομάδας, φαίνεται ότι δεν άρεσε στον Ισπανό προπονητή όπως ανέφερε σε συνέντευξη του στο «BBC».

Συγκεκριμένα ο προπονητής της Μάντσεστερ Σίτι ήταν καλεσμένος στο «BBC» στο πλάισιο μια συνέντευξης που θα παραχωρούσε στον Λίνεκερ, με τον Γκουαρντιόλα να μιλάει σχετικά με το διάστημα που ήταν ball boy.

«Ξέρεις, όταν αγωνιζόσουν στην Μπαρτσελόνα εγώ ήμουν αυτός που σου έδινε τις μπάλες και θυμάμαι πάντα, κάτι που ίσως δεν είναι σωστό να το πω. Κάθε φορά μετά από τον αγώνα, σου ζητούσα τη φανέλα σου, αλλά ποτέ δεν μου την έδωσες, ποτέ. Δεν θα σε συγχωρήσω για αυτό».

Με τον Λίνεκερ να απαντάει σε αυτό λέγοντας ότι: «Αλήθεια; Νιώθω πραγματικά πολύ άσχημα τώρα. Βασικά τον καιρό εκείνο δεν μας άφηναν να δίνουμε τις φανέλες, γιατί τότε έπρεπε να παίζουμε με την ίδια φανέλα όλη τη σεζόν. Τώρα δίνουν πολλές φανέλες στους παίκτες», πρόσθεσε ο Λίνεκερ.




Eπιμέλεια: Θεόδωρος Κόμπος

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x