Ισπανία

Γκριεζμάν: «Είχα προτάσεις, αλλά θέλω να μείνω στην Ατλέτικο»

Παρά τις προτάσεις που είχε για να αποχωρήσει από την Ατλέτικο Μαδρίτης, ο Αντουάν Γκριεζμάν θέλει να παραμείνει και να κερδίσει τρόπαια με τους «ροχιμπλάνκος».

Δεν σκέφτεται να αποχωρήσει από την Ατλέτικο Μαδρίτης ο Αντουάν Γκριεζμάν, ο οποίος αποκάλυψε ότι είχε προτάσεις για να συνεχίσει αλλού την καριέρα του, όμως τις απέρριψε χωρίς δεύτερη σκέψη.

Ο 25χρονος, ο οποίος ήταν στο στόχαστρο ομάδων της Premier League, αλλά και της πρωταθλήτριας Γαλλίας, Παρί Σεν Ζερμέν, θέλει να παραμείνει στο "Βιθέντε Καλντερόν" και να κερδίσει τίτλους με την Ατλέτικο.

«Ήμουν πάντα κάθετος με τους μάνατζέρ μου. Δεν έχω σκοπό να αφήσω την Ατλέτικο, τον Σιμεόνε και τους συμπαίκτες μου», δήλωσε ο Γκριεζμάν στη "La Gazzetta dello Sport". «Ήρθαν κάποιες προτάσεις, αλλά ποτέ δεν ασχολήθηκα με αυτές. Θέλω πολύ να κερδίσω τίτλους με την Ατλέτικο».

Ο Γάλλος ανέφερε, επίσης,ότι η περυσινή σεζόν ήταν πολύ καλή, παρά τους δύο χαμένους τελικούς σε Champions League και Euro.

«Ήταν μια πολύ καλή χρονιά για μένα τόσο σε επίπεδο ομάδας, όσο και προσωπικά, παρόλο που έχασα σε δύο τελικούς. Είμαι σίγουρος ότι και εγώ και οι ομάδες μου θα επιστρέψουμε ακόμα δυνατότεροι».

Επιμέλεια: Μανόλης Πολιουδάκης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x