Euro 2016

Γκριζμάν: «Θα επιστρέψω πιο δυνατός»!

Παρά την ήττα από την Πορτογαλία στον τελικό του Euro, ο Αντουάν Γκριζμάν δεν το βάζει κάτω και τόνισε ότι θέλει να επιστρέψει ακόμα πιο δυνατός.

Με την Γαλλία να χάνει το τρόπαιο του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος μέσα στο σπίτι της, ο Αντουάν Γκριζμάν δεν θα μπορούσε να μην είναι απογοητευμένος. Μάλιστα, ο διεθνής στράϊκερ της Ατλέτικο Μαδρίτης έχασε μια πολύ μεγάλη ευκαιρία στο 65ο λεπτό του χθεσινού τελικού του Euro 2016, όταν η κεφαλιά που έπιασε πέρασε για λίγα εκατοστά έξω από το τέρμα του Ρούι Πατρίτσιο, ευκαιρία που θα μπορούσε να κρίνει τον τελικό και όχι να τον στείλει στην παράταση…

«Σε προσωπικό επίπεδο, είναι ο δεύτερος χαμένος μου τελικός σε ένα μήνα, μετά από αυτόν του Τσάμπιονς Λιγκ, κάτι που φυσικά είναι αρκετά οδυνηρό», δήλωσε στο κανάλι Μ6 με το τέλος του παιχνιδιού ο Γάλλος επιθετικός, ο οποίος ολοκλήρωσε τη διοργάνωση ως πρώτος σκόρερ με 6 τέρματα.

«Θα επιστρέψω όμως πιο δυνατός. Πρέπει να αναρρώσουμε από αυτό το τραύμα το συντομότερο δυνατόν, για να είμαστε έτοιμοι για την προκριματική φάση του επόμενου Παγκοσμίου Κυπέλλου». Για τους συμπαίκτες του, ο άσος της Ατλέτικο πρόσθεσε: «Είμαι υπερήφανος για την ομάδα μου, για την προσπάθεια μας ακόμα και αν δεν τα καταφέραμε στο τέλος».

Eπιμέλεια: Χρήστος Γραβιάς

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x