Σε κακό… φεγγάρι αγωνιστικά φαίνεται πως βρίσκεται το τελευταίο διάστημα ο Λεονάρντο Μπονούτσι.

Ο Ιταλός αρχηγός της Μίλαν, δεν διάγει και την καλύτερη περίοδο της καριέρας του κάτι που έχει προκαλέσει έντονες αντιδράσεις στις
τάξεις των οπαδών των «ροσονέρι».

Έτσι, το χθεσινό ισόπαλο αποτέλεσμα φαίνεται πως αποτέλεσε την... σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι. Με αφορμή, λοιπόν, μία δήλωση που είχε κάνει o 30χρονος το καλοκαίρι κατά την άφιξη του στο Μιλάνο πως «η διοίκηση της Μίλαν μου ρώτησε αν είμαι ικανός να αλλάξω τις ισορροπίες στην ομάδα. Θα δουλέψω σκληρά για να το πετύχω», δημιουργήθηκε μία σελίδα στο Facebook με σαφέστατα ειρωνικό τόνο και τίτλο «Μαθήματα ανωτάτου επιπέδου από τον Μπονούτσι για το πώς να αλλάξετε την ισορροπία μίας ομάδας».

inner

Μέσα σε σύντομο χρονικά διάστημα παραπάνω από δέκα χιλιάδες άτομα δήλωσαν πως ενδιαφέρονται για το γεγονός, ενώ τρεις χιλιάδες δήλωσαν πως σκοπεύουν να παρευρεθούν.

Μάλιστα στην περιγραφή του γεγονότος, υπήρχε το «καυστικό» σχόλιο: «Αν έχετε αναρωτηθεί ποτέ τι είναι η ισορροπία και από προέρχεται, τότε αυτή η διάλεξη είναι ότι ακριβώς χρειάζεσθε»

Αποδοχή Cookies
Το site sport-fm.gr χρησιμοποιεί cookies. Προχωρώντας στο περιεχόμενο, συναινείτε με την αποδοχή τους. ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ