Γ' Εθνική

Γλίστρησε από την κορυφή ο Ηρακλής...

Νέο στραβοπάτημα για τον Ηρακλή. Ο Γηραιός πλήρωσε απουσίες και ατυχία, έμεινε στο 2-2 με την Καρίτσα στο Καυτανζόγλειο και θα κάνει Χριστούγεννα στη δεύτερη θέση του δεύτερου ομίλου της Γ' Εθνικής.

Τα προβλήματα και η ατυχία «πλήγωσαν» τον Ηρακλή, που έμεινε στο 2-2 με την Καρίτσα στο Καυτανζόγλειο και είδε τον Άρη Παλαιοχωρίου (επικράτησε 2-1 του Φίλιππου Αλεξάνδριας) να τον προσπερνάει και να επιστρέψει στην κορυφή του 2ου ομίλου της Γ’ Εθνικής.

Ο Γηραιός παρατάχθηκε με ένα σωρό απουσίες, όμως μπήκε δυνατά στο παιχνίδι και προηγήθηκε στο έκτο μόλις λεπτό με κεφαλιά του Παπαδόπουλου.

Κόντρα στη ροή του ματς, ο Κυρτέγος ισοφάρισε για την Καρίτσα στο 19’. Ο Ηρακλής δεν έχασε σε ψυχολογία και συνέχισε να πιέζει μπροστά στην εστία του Βασιλειάδη, που είχε δύο καλές αποκρούσεις σε σουτ του Παπαδόπουλου και πλασέ του Υφαντίδη.

Η Καρίτσα εκμεταλλεύτηκε άψογα την αδυναμία του Ηρακλή να στείλει τη μπάλα στα δίχτυα, με αποτέλεσμα ο Κυρτέγος να φέρει τούμπα το ματς στο 57’, με το δεύτερο προσωπικό του γκολ.

Οι «κυανόλευκοι» γλίτωσαν μεγαλύτερη… γκέλα, ισοφαρίζοντας στο 62’ με τον Κρυστάλλη, ο οποίος είχε και τρομερή ευκαιρία στις καθυστερήσεις για τη νίκη.

Δείτε εδώ τα αποτελέσματα του Σαββατοκύριακου (16-17/12) από τους οκτώ ομίλους της Γ' Εθνικής



Ηρακλής (Σάκης Αναστασιάδης): Βοσνιάδης, Π. Αθανασίου, Καστριτσέας, Κυριακίδης, Κριτσιάνης (53΄ Παναγιωτούδης), Μούδιος, Πτηνόπουλος, Γκουτσίδης (70΄ Ανδρεάκος), Δραγάνης (38΄ Κρυστάλλης), Υφαντίδης (53΄ Κατσούλης), Παπαδόπουλος.

ΑΕ Καρίτσας (Μιχάλης Ζιώγας): Βασιλειάδης, Δαλαμήτρας, Λυκούργος, Μπουτογιάννης, Τασίδης, Τσιώμης, Νταντίνης, Μπέης, Κωστόπουλος, Κυρτέγος, Ταρασιάδης.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x