Champions League

Γλιτώνει Ριστόφσκι ο Ολυμπιακός

Ο βασικός δεξιός μπακ-χαφ της Ριέκα, Στεφάν Ριστόφσκι αποχωρεί από τη Ριέκα κι ως εκ τούτου δεν θα τον βρει απέναντί του ο Ολυμπιακός.

Σημαντική απώλεια για τη Ριέκα πριν τις διπλές μάχες με τον Ολυμπιακό για τα πλέι οφ του Champions League.

Όπως επιβεβαιώθηκε από τον πρόεδρο των Κροατών, ο Στεφάν Ριστόφσκι αποχωρεί από το σύλλογο για χάρη της Σπόρτινγκ Λισαβόνας.

Κάπως έτσι, λοιπόν, ο διεθνής Σκοπιανός δεξιός μπακ-χαφ δεν θα παίξει στα ματς με την ελληνική ομάδα, εξέλιξη που προκαλεί μίνι χαμόγελα στους Πειραιώτες.

Άλλωστε μιλάμε για έναν ποδοσφαιριστή που ήταν βασικός και αναντικατάστατος στην προσεχή αντίπαλο των ερυθρολεύκων. Αγωνίστηκε στη Ριέκα τη τελευταία διετία, μετρώντας συνολικά 86 συμμετοχές με 16 ασίστ και 2 γκολ.

«Είναι αλήθεια, ο ο Ριστόφσκι φεύγει για τη Σπόρτινγκ και η μεταγραφή θα επισημοποιηθεί όταν φτάσουν όλα τα απαραίτητα έγγραφα. Εμείς από την πλευρά μας προτείναμε στον παίκτη και τον μάνατζέρ του να περιμένουν τα δύο ματς με τον Ολυμπιακό και ταυτόχρονα να μειώσουμε ελαφρώς τις οικονομικές απαιτήσεις μας σαν αποζημίωση, όμως ήθελαν η μεταγραφή να πραγματοποιηθεί χωρίς καθυστέρηση», ανέφερε χαρακτηριστικά επί του θέματος ο ισχυρός άνδρας της Ριέκα, Νταμίρ Μίσκοβιτς.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x