Stoiximan Super League

Γλίτωσε στα «χασομέρια»

Με γκολ του Γιουσούφ στο δεύτερο λεπτό των καθυστερήσεων, η Βέροια απέφυγε την εντός έδρας ήττα (1-1) από την Ξάνθη, που είχε προηγηθεί με το αυτογκόλ του Ναζλίδη.

Η Βέροια κατάφερε να πάρει τον βαθμό της ισοπαλίας χάρις σε ένα γκολ του Γιουσούφ στο δεύτερο λεπτό των καθυστερήσεων.

Το ματς



Στο πρώτο εικοσάλεπτο το παιχνίδι ήταν ισορροπημένο, με τις δύο ομάδες να μην έχουν δημιουργήσει πολλές ευκαιρίες. Μέχρι που έφθασε, όμως, το 29’. Σε εκτέλεση κόρνερ του Φλίσκα, υπήρξε σύγχυση στην άμυνα των γηπεδούχων, ο Γούτας προσπάθησε να σκοράρει και ο Ναζλίδης χωρίς να το θέλει, έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα της ομάδας του, δίνοντας το προβάδισμα στην Ξάνθη.

inner

Το 1-0 δεν άλλαξε μέχρι το τέλος του πρώτου ημιχρόνου, παρότι οι παίκτες της Βέροιας προσπάθησαν να φθάσουν στην ισοφάριση, με το σφύριγμα του διαιτητή να ακολουθούν οι έντονες αποδοκιμασίες των λιγοστών οπαδών που βρέθηκαν στο γήπεδο.

Στην επανάληψη, οι γηπεδούχοι έδειξαν σαφή διάθεση να φθάσουν γρήγορα στο τέρμα της ισοφάρισης, ωστόσο πέραν από μερικά κόρνερ και φάουλ δεν κατάφεραν να απειλήσουν. Όλα έδειχναν πως η Ξάνθη θα έπαιρνε ένα σπουδαίο διπλό μέσα στην έδρα της Βέροιας και οι κυανέρυθροι θα έκλειναν με τον χειρότερο τρόπο τη χρονιά. Όμως, ο Γιουσούφ είχε αντίθετη γνώμη. Πήρε τη μπάλα στην περιοχή στο δεύτερο λεπτό των καθυστερήσεων και με διαγώνιο σουτ σκόραρε, ισοφαρίζοντας σε 1-1.

inner

Βέροια (Δημήτρης Ελευθερόπουλος): Καντιμοίρης, Νέτο, Μαλόν, Πούγγουρας, Σιόντης, Μπαλάφας (75’ Γιουσούφ), Άρτσε (85’ Ξόμπλιος), Μαγέφσκι, Μεληκιώτης (64’ Μάνος), Ανάκογλου, Ναζλίδης.

Ξάνθη (Ραζβάν Λουτσέσκου): Ζαρόπουλος, Μπαξεβανίδης, Γούτας, Καρυπίδης, Γουάλας, Βασιλακάκης (82’ Καπετάνος), Φλίσκας (45’ Παπαστεριανός), Νιέτο, Καμαρά (60’ Ορφανίδης), Ντιμιτρόφ, Σκουρτάι.

Διαιτητής: Χρήστος Μήτσιος

Γήπεδο: Βέροιας

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x