Champions League

Γλίτωσε το στραπάτσο η Ίντερ

Έπαιξε με τη φωτιά, αλλά δεν κάηκε η Ίντερ που ήρθε ισόπαλη 1-1 στο Μιλάνο απέναντι στην εξαιρετική Σλάβια Πράγας. Τα κάστανα από τη φωτιά έβγαλε ο Μπαρέλα που ισοφάρισε στις καθυστερήσεις.

Μία ανάσα από το «μπαμ» στην πρεμιέρα των ομίλων του Τσάμπιονς Λιγκ έφτασε η Σλάβια Πράγας, αλλά στο φινάλε δεν κατάφερε να κλείσει το σπίτι της Ίντερ όπως δικαιούνταν.

Με χρυσή αλλαγή τον Νικολό Μπαρέλα που ήρθε από τον πάγκο στο ντεμπούτο του στο Τσάμπιονς Λιγκ και λύτρωσε την ομάδα του Κόντε, οι «νερατζούρι» πήραν την ισοπαλία 1-1 απέναντι στους Τσέχους.

Ωστόσο, οι φιλοξενούμενοι κέρδισαν τις εντυπώσεις και πήραν έναν σπουδαίο βαθμό σε έναν όμιλο φωτιά με Μπαρτσελόνα και Μπορούσια Ντόρτμουντ.

Οι Τσέχοι, ήταν απολύτως διαβασμένοι από το ξεκίνημα του ματς, πατούσαν καλύτερα και είχαν αποκτήσει πλήρως τον έλεγχο της μεσαίας γραμμής, περιορίζοντας την ομάδα του Κόντε στο ελάχιστο. Οι «νερατζούρι» έβγαλαν κάποιες ευκαιρίες, αλλά όταν χρειάστηκε ήταν εκεί για την Σλάβια ο Κολάρ, που κράτησε καθαρή την εστία του, μέχρι τις καθυστερήσεις, όπου είδε τον Μπαρέλα να παραβιάζει την εστία του και να αφήνει στους Τσέχους πικρή γεύση με βάση την εικόνα του παιχνιδιού.

Το ματς

Στο 16ο λεπτό ο Λαουτάρο είχε την πρώτη καλή στιγμή για τους γηπεδούχους, αλλά το διαγώνιο σουτ του έφυγε άουτ, αφού πρώτα βρήκα στη βάση του δοκαριού, ενώ στο 23’ ο Κολάρ είπε «όχι» στην κεφαλιά του Ντ’ Αμπρόζιο.

Η Ίντερ έχασε σπουδαία ευκαιρία στο 46’ να πάρει τα ηνία του ματς με τον Κολάρ να κάνει εντυπωσιακή επέμβαση, πρώτα στο γέμισμα-σουτ του Σένσι και στη συνέχεια στο πλασέ του Λαουτάρο που είχε πάρει το ριμπάουντ.

Με όπλο την αμυντική συγκέντρωση, η Σλάβια πήρε μέτρα στο ματς και αφού έριξε προειδοποιητική βολή με τον Σάντσιου στο 51’ έριξε και την... ρουκέτα.

Στο 64ο λεπτό ο Ολαγίγκα άφησε στον Ζελενί, εκείνος έκανε το σουτ μέσα από την περιοχή με τον Χαντάνοβιτς να λέει όχι με εντυπωσιακή επέμβαση, αλλά στην επαναφορά ήρθε ο Νιγηριανός επιθετικός των Τσέχων και άφησε την μπάλα να αναπαυθεί στην εστία των «νερατζούρι».

Ωστόσο, η Ίντερ δεν είχε πει την τελευταία της λέξη. Ο Σένσι στο δεύτερο λεπτό των καθυστερήσεων με εκτέλεση φάουλ σημάδεψε το δοκάρι του Κολάρ, με τον Μπαρέλα, που αποδείχθηκε χρυσή αλλαγή για τον Κόντε, να παίρνει το ριμπάουντ και με διαγώνιο σουτ να ισοφαρίζει σε 1-1.

Τα αποτελέσματα της 1ης αγωνιστικής

Ίντερ – Σλάβια Πράγας 1-1
(90’ Μπαρέλα 64’ Ολαγίγκα)
Μπ. Ντόρτμουντ – Μπαρτσελόνα (22.00)

Η βαθμολογία

Σλάβια Πράγας 1
Ίντερ 1
Μπαρτσελόνα 0
Ντόρτμουντ 0

Η επόμενη (2η) αγωνιστική 2/10

Σλάβια Πράγας – Ντόρτμουντ
Μπαρτσελόνα – Ίντερ

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x