Ισπανία

«Γλυκοκοιτάζει» Ίσκο η Μπαρτσελόνα

Τον Ίσκο έχει βάλει «στόχαστρο» της Μπαρτσελόνα για το καλοκαίρι του 2018, οπότε και μένει ελεύθερος από τη Ρεάλ, προσφέροντας του μπόνους υπογραφής ύψους 20 εκατομμυρίων ευρώ.

Τον Ίσκο έχει βάλει στο «μάτι» η Μπαρτσελόνα, όπως αποκάλυψε σήμερα ο ραδιοφωνικός σταθμός Rac 1, για το καλοκαίρι του 2018, οπότε και ολοκληρώνεται το τρέχον συμβόλαιο του παίκτη με την Ρεάλ Μαδρίτης.

Ο λιγοστός χρόνος συμμετοχής που έχει ο Ισπανός μέσος την φετινή χρονιά, μοιάζει να τον έχει βάλει σε σκέψεις αποχώρησης, με τον σύλλογο της Βαρκελώνης να έχει ήδη εκδηλώσει το ενδιαφέρον του. Μάλιστα, σύμφωνα με το ίδιο ρεπορτάζ για να δελεάσει ακόμα περισσότερο τον 24χρονο παίκτη του προσφέρει τεράστιο μπόνους υπογραφής, το οποίο ανέρχεται στα 20 εκατομμύρια ευρώ.

Αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που «φουντώνουν» οι φήμες περί αποχώρησης του Ίσκο από την Ρεάλ, αφού το περασμένο καλοκαίρι βρέθηκε μια ανάσα από την μεταγραφή του στην Τότεναμ, με τον παίκτη ωστόσο να επιλέγει να μείνει στους πρωταθλητές Ευρώπης και να διεκδικήσει μια θέση στα πλάνα τα Ζινεντίν Ζιντάν.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x