Stoiximan Super League

«Γλυκοκοιτάζει» Στεπίνσκι η ΑΕΚ! (video)

Μια περίπτωση που έχει όλες τις προδιαγραφές για να χαρακτηριστεί «λαβράκι» τσεκάρει η ΑΕΚ. Η «Ένωση» ετοιμάζει ταξίδι για τον 21χρονο επιθετικό Μάριους Στεπίνσκι, που βγάζει μάτια φέτος στην Πολωνία

Έναν επιθετικό, του οποίου το ταλέντο και οι προοπτικές «φωνάζουν», φέρεται να γλυκοκοιτάζει η ΑΕΚ.

Σύμφωνα με την «Goal», η «Ένωση» παρακολουθεί με ενδιαφέρον τον 21χρονο επιθετικό της Ρουχ Χορζόφ, Μάριους Στεπίνσκι.

Ο νεαρός κάνει εξαιρετική σεζόν φέτος στην Πολωνία (μετρώντας 14 γκολ σε 27 εμφανίσεις), ενώ είναι διεθνής με όλες τις μικρές εθνικές ομάδες, όπου έχει καταγράψει 30 γκολ σε 52 συμμετοχές. Επίσης έχει πετύχει 6 γκολ σε 9 παιχνίδια της U-21, ενώ έχει χριστεί διεθνής και με την ανδρών το 2013 (σε ηλικία 18 ετών).

Πέραν αυτών, ο Στεπίνσκι ήταν ο νεότερος παίκτης που έπαιξε στην πρώτη κατηγορία με τη Βίτζεβ Λοτζ, κάνοντας ντεμπούτο στα 16 κι έχοντας σε μια διετία 33 συμμετοχές και 5 γκολ. Έπειτα ακολούθησε μια μεταγραφή στη Νυρεμβέργη, όπου δεν μπόρεσε να καθιερωθεί, για να επιστρέψει στην Πολωνία όπου είχε 25 εμφανίσεις και 2 γκολ με τη Βίσλα Κρακοβίας, πριν τη Ρουχ Χορζόφ.

Όλα τα παραπάνω λοιπόν -και κυρίως οι φετινές εμφανίσεις του που τον έχουν φέρει στην τρίτη θέση των σκόρερ του πρωταθλήματος- τον κάνουν ελκυστική περίπτωση κι έχουν οδηγήσει την ΑΕΚ στην απόφαση να πραγματοποιηθεί ταξίδι για χάρη του στην Πολωνία από τους Μπράνκο Μιλοβάνοβιτς και Άλεξ Ντε Μπαρτόλο.





Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x