Κύπελλο Ελλάδας

Γλύκος: «Ήμασταν σίγουροι ότι θα παίρναμε το Κύπελλο»

Απόλυτη σιγουριά για την κατάκτηση του Κυπέλλου επικρατούσε στον ΠΑΟΚ, όπως δήλωσε ο Παναγιώτης Γλύκος, ο οποίος αποκάλυψε πως οι συμπαίκτες του του αφιέρωσαν τη νίκη επί της ΑΕΚ.

Δύναμη από τους συμπαίκτες του πήρε ο Παναγιώτης Γλύκος μετά το πολύ «φθηνό» γκολ που δέχθηκε στον τελικό με την ΑΕΚ, με τον τερματοφύλακα του ΠΑΟΚ στη συνέχεια να τονίζει πως άπαντες στον «Δικέφαλο του Βορρά» πίστευαν πως θα πάρουν το Κύπελλο.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Παναγιώτη Γλύκου στην κάμερα της COSMOTE TV:

Για το γκολ που δέχθηκε από τον Χριστοδουλόπουλο: «Βασικά δεν είμαι καλός στις δικαιολογίες. Η μπάλα που παίξαμε ήταν καινούργια, αλλά είχαμε μία εβδομάδα να τη συνηθίσουμε. Χτύπησε στο έδαφος, πήρε περίεργη τροχιά κι ενώ την περίμενα στην αγκαλιά μου πήγε λίγο πιο αριστερά. Αν είναι να μπει γκολ, τότε μπαίνει. Πολλά περνάνε από το μυαλό μετά από ένα τέτοιο γκολ. Το πιο σημαντικό που κρατάω είναι πως οι συμπαίκτες μου, μου αφιέρωσαν την νίκη, μου είπαν πως έπαιξαν και για μένα κι αυτό μου δίνει δύναμη για τη συνέχεια».

Για την κατάκτηση του Κυπέλλου: «Αξίζαμε να πάρουμε αυτό το κύπελλο, δεν είναι τυχαίο που φτάσαμε ως εδώ. Είμαι ευγνώμων που αυτό έγινε στην πόλη που μεγάλωσα κι έκανα τα πρώτα μου ποδοσφαιρικά βήματα. Όλες αυτές τις ημέρες λέγαμε μεταξύ μας πως περιμέναμε πως και πως τον τελικό. Όλοι οι παίκτες ήμασταν σίγουροι. Το πιστεύαμε ότι θα το πάρουμε. Έγινε μία αναμπουμπούλα όταν ήρθαμε στο γήπεδο, αλλά κατά τη διάρκεια του ματς η ατμόσφαιρα ήταν καταπληκτική. Ένα κομμάτι του τροπαίου αξίζει και στον κόσμο, που περίμενε τόσα χρόνια ένα τίτλου. Για τον ΠΑΟΚ 14 χρόνια χωρίς τίτλο είναι πολλά. Συγχαρητήρια σε όλους τους παίκτες, στον Ιβάν Σαββίδη, σε όλα τα παιδιά και σε μένα που είναι ο πρώτος μου τίτλος με τον ΠΑΟΚ. Είναι μεγάλη στιγμή, η χαρά είναι αμέτρητη, μακάρι να έχουμε και συνέχεια».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x