Stoiximan Super League

Γλύκος: «Κάποιος κύριος δεν ήθελε…»

Έξαλλος με την διαιτησία του Αρετόπουλου στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό εμφανίστηκε ο Παναγιώτης Γλύκος. «Έγιναν συζητήσεις με τον Σαββίδη», είπε για την διακοπή.

Πολλά παράπονα από την διαιτησία του Αρετόπουλου στο «Καραϊσκάκη» είχε ο Παναγιώτης Γλύκος. Ο τερματοφύλακας του ΠΑΟΚ, μιλώντας στη Nova μετά το τέλος, τόνισε πως ο ρέφερι δεν άφησε την ομάδα του να παλέψει για ένα θετικό αποτέλεσμα, ενώ μίλησε και για τις συζητήσεις με τον Σαββίδη κατά το διάστημα της διακοπής.

Αναλυτικά:

«Αυτή την στιγμή σκέφτομαι ότι είμαστε απογοητευμένοι. Θα μπορούσαμε να πάρουμε κάτι θετικό από το παιχνίδι. Όμως κάποιος κύριος δεν ήθελε. Είναι ολοφάνερο ότι αντί οι ποδοσφαιριστές να είναι οι πρωταγωνιστές του αγώνα, είναι και πάλι πρωταγωνιστής ο διαιτητής. Αυτό είναι το ελληνικό πρωτάθλημα. Τι να κάνουμε εμείς; Γνωρίζαμε ότι ο κύριος αυτός που ορίστηκε ήταν και πάλι πρωταγωνιστής πριν από δύο χρόνια στο ίδιο μέρος. Δεν γίνεται να συνεχιστεί αυτό. Δεν θέλουμε καν να το σκεφτόμαστε. Το πρώτο γκολ όπως με πληροφόρησαν είναι οφσάιντ. Ο παίκτης του Ολυμπιακού που πέτυχε το νικητήριο τέρμα, έπρεπε να είχε αποβληθεί για το μαρκάρισμα στον Κλάους . Εμείς γιατί μιλάμε; Για καθαρό παιχνίδι;

Στο σημείο της διακοπής θέλαμε να βγούμε να συνεχίσουμε το παιχνίδι. Έγιναν συζητήσεις ακόμα και με τον κύριο Σαββίδη. Έπρεπε να βγούμε γιατί θα είχαμε κυρώσεις. Ήρθε μία απρόσμενη ήττα που δεν μας άξιζε» .

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x