Κύπελλο Ελλάδας

Γλύκος στον ΣΠΟΡ FM: «Θέλω να πιστεύω πως ήταν ανθρώπινο το λάθος»

Σε καθαρά ανθρώπινο λάθος ελπίζει πως οφείλεται το γκολ-οφσάιντ του Ενρίκε που έδωσε στον ΠΑΟΚ το Κύπελλο κόντρα στην ΑΕΚ, όπως δήλωσε στον ΣΠΟΡ FM 94,6 ο Παναγιώτης Γλύκος.

Όπως ο Βλάνταν Ίβιτς, έτσι και ο Παναγιώτης Γλύκος δεν έχει δει σε ριπλέι το γκολ-οφσάιντ του Ενρίκε, με το οποίο ο ΠΑΟΚ πήρε το Κύπελλο απέναντι στην ΑΕΚ, όπως δήλωσε ο ίδιος στον ΣΠΟΡ FM 94,6.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Παναγιώτης Γλύκος στον ΣΠΟΡ FM 94,6 και τον Γιάννη Σταυρόπουλο:

Για την κατάκτηση του Κυπέλλου και αν αυτό είναι δικαίωση για τον ΠΑΟΚ: «Είναι κάτι πολύ σημαντικό για την ομάδα που ήταν για 14 χρόνια χωρίς τίτλο. Είναι χαρούμενοι όλοι οι φίλοι του ΠΑΟΚ, αλλά και η οικογένεια. Το θέλαμε πάρα πολύ. Γι’ αυτό ήρθαμε εδώ και ήταν το στόχος μας να τον κάνουμε πραγματικότητα».

Για το λάθος που έκανε στο γκολ του Χριστοδουλόπουλου: «Σίγουρα νιώθω δικαίωση. Γιατί το θέλαμε πολύ αυτό τον τίτλο. Ήταν μία δύσκολη στιγμή για μένα η ισοφάριση. Το θέμα είναι ότι τα παιδιά όλα κατάφεραν να με κάνουν να το ξεχάσω αυτό. Δουλέψαμε πολύ για να νικήσουμε στον αγωνιστικό χώρο».

Για τα επεισόδια και το γκολ-οφσάιντ του ΠΑΟΚ: «Πριν το παιχνίδι εμείς δεν είδαμε πολλά πράγματα. Φτάσαμε στο γήπεδο και είχαν ρίξει δακρυγόνα και σίγουρα αυτό δεν είναι καλό να γίνεται, ειδικά σε ένα ματς που είναι θεωρείται γιορτή για το ποδόσφαιρο. Δεν έχω δει ακόμη το λάθος που λένε. Έχω ακούσει ότι έχει γίνει. Θέλω να πιστεύω ότι είναι ανθρώπινο το λάθος».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x