Champions League

«Γονάτισε» και την Μπάγερν η Παρί!

Το ποιος κάνει… κουμάντο έδειξε η Παρί! Οι παίκτες του Έμερι «γονάτισαν» 3-0 την Μπάγερν Μονάχου και έτσι έγιναν η μοναδική ομάδα που έχει κάνει το 2/2 στο Β’ γκρουπ του Champions League.

Αφεντικό από… νωρίς η Παρί Σεν Ζερμέν!

Οι Γάλλοι… πάτησαν την Μπάγερν Μονάχου, συντρίβοντάς την 3-0 και έτσι έγιναν η μόνη ομάδα που έχει κάνει το 2/2 στον δεύτερο όμιλο του Champions League.

Μάλιστα, οι Βαυαροί ισοφάρισαν την πιο βαριά ήττα τους σε παιχνίδι ομίλου της διοργάνωσης, με τον... θύτη να ήταν από την ίδια χώρα και συγκεκριμένα η Λιόν στις 6 Μαρτίου του 2001!

Με γκολ από τα… αποδυτήρια μπήκε η Παρί στην αναμέτρηση, καθώς μόλις στο 86ο δευτερόλεπτο, ο Ντάνι Άλβες την έβαλε μπροστά σκορ. Οι Παριζιάνοι συνέχισαν να πιέζουν, με την Μπάγερν να παρακολουθεί, με τον Καβάνι να πετυχαίνει το δεύτερό τους τέρμα στο 32’ και το 2-0 να μένει μέχρι τη λήξη του ημιχρόνου.

Την ίδια… φόρα είχε η Παρί και στο δεύτερο ημίχρονο, όπου από την αρχή έχανε τη μία ευκαιρία πίσω από την άλλη, μέχρι ο Νεϊμάρ να σκοράρει για τρίτη φορά στο 63’. Από εκείνο το σημείο και έπειτα, δεν άλλαξε κάτι και έτσι οι Γάλλοι πήραν τη νίκη με το τελικό 3-0.



Τα αποτελέσματα της 2ης αγωνιστικής:

Άντερλεχτ-Σέλτικ 0-3
(38’ Γκρίφιθς, 50’ αυτ. Εμπόντζι, 90+3’ Σινκλέρ)

Παρί Σεν Ζερμέν-Μπάγερν Μονάχου 3-0
(2’ Ντάνι Άλβες, 32’ Καβάνι, 63’ Νεϊμάρ)

Η βαθμολογία:

Παρί Σεν Ζερμέν 6 (8-0)
Σέλτικ 3 (3-5)
Μπάγερν Μονάχου 3 (3-3)
Άντερλεχτ 0 (0-6)

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x