Stoiximan Super League

Γουακάσο: «Ακούγεται δύσκολο, αλλά πρέπει να το προσπαθήσουμε»

Μήνυμα για αντεπίθεση του Παναθηναϊκού από τον Μουμπάρακ Γουακάσο που παραδέχθηκε ότι είναι δύσκολο να πάρει πρωτάθλημα το «τριφύλλι», ενώ για το ντέρμπι είπε: «Δεν υπάρχει δικαιολογία».

Ο Μουμπάρακ Γουακάσο απέφυγε να χρησιμοποιήσει δικαιολογίες για την κακή εμφάνιση του Παναθηναϊκού στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό και την ήττα με 3-0 και αφού παραδέχθηκε ότι δύσκολο να έρθει το πρωτάθλημα, τόνισε ότι παραμένει στόχος ο τίτλος.

«Κάναμε κακό πρώτο ημίχρονο, στο δεύτερο ήμασταν άτυχοι. Χάσαμε τη συγκέντρωση μας, κάποιες αποφάσεις κάποιες διακοπές στο παιχνίδι, δεν βρήκαμε ρυθμό. Δεν υπάρχει δικαιολογία, χάσαμε και πρέπει να κοιτάξουμε μπροστά. Πρέπει να συνεχίσουμε να παίζουμε και να συγκεντρωθούμε στα επόμενα παιχνίδια», σχολίασε αρχικά.

Για τη θέση του αριστερού μπακ όπου χρησιμοποιήθηκε, ανέφερε: «Πρέπει να μπορώ να τα καταφέρω σε όποια θέση που ζητήσει ο προπονητής, είναι η δουλειά μου. Οι τραυματισμοί μας επηρεάζουν σε ένα τόσο δύσκολο παιχνίδι, αλλά δεν είναι δικαιολογία, υποστήκαμε μια «βαριά» ήττα. Πρέπει να κερδίσουμε το πρωτάθλημα για τους οπαδούς μας και για τους εαυτούς μας».

Ο Σενεγαλέζος μέσος επανήλθε για το αποτέλεσμα στο ντέρμπι. «Είναι ένα κακό αποτέλεσμα για όλους, την ιστορία του συλλόγου, τον κόσμο, την ομάδα. Δεν πρέπει να απογοητευτούμε, η ομάδα δεν είναι τίποτα χωρίς τους φιλάθλους και πρέπει να τους ζητήσουμε να μας στηρίξουν, χωρίς την υποστήριξή τους η ομάδα δεν είναι αύτη. Ακούγεται δύσκολο αυτή τη στιγμή αλλά πρέπει να προσπαθήσουμε για το πρωτάθλημα και του Κύπελλο», κατέληξε.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x