Αγγλία

Γουίλσιρ: «Μόνο σεβασμός για τον Έμερι»

Παρά το γεγονός ότι ο Άγγλος μέσος αποχώρησε από την Άρσεναλ, επειδή δεν υπολογιζόταν από τον Ισπανό προπονητή, τον ευχαρίστησε για την ειλικρίνειά του.

Με τα καλύτερα λόγια μίλησε ο Τζακ Γουίλσιρ για τον Ουνάι Έμερι, μολονότι ο Άγγλος μέσος αποχώρησε από την Άρσεναλ μετά από 17 χρόνια, καθώς ο Ισπανός τεχνικός του ξεκαθάρισε ότι δεν τον υπολογίζει για βασικό.

«Δεν νιώθω τίποτα άλλο εκτός από σεβασμό για τον Έμερι. Είχαμε μια συνάντηση και μου είπε ότι δεν θα αγωνίζομαι τόσο πολύ όσο θέλω. Αυτό ήταν δύσκολο για εκείνον και τον ευχαριστώ για αυτό. Θα μπορούσε να μου είχε πει ότι θα παίζω. Θα είχα υπογράψει συμβόλαιο, θα έμενα για έναν χρόνο και μετά θα έπρεπε να με πουλούσαν. Άρα ήταν πολύ τίμιος με εμένα και τον ευχαριστώ. Ήταν μια απόφαση βασισμένη καθαρά στο ποδόσφαιρο. Μετά τη συζήτηση με τον νέο προπονητή μου ξεκαθάρισε ότι μπορώ να μείνω, αλλά ήταν η σωστή στιγμή για να αποχωρήσω», δήλωσε ο Άγγλος μέσος στη «Mirror».

Ο 26χρονος αποχώρησε από την Άρσεναλ έπειτα από 17 χρόνια, μετακομίζοντας από το βόρειο στο ανατολικό Λονδίνο για λογαριασμό της Γουέστ Χαμ.

Επιμέλεια: Νίκος Θεοδωρακόπουλος

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x