Stoiximan Super League

Γουακάσο: «Να κάνουμε τα δύσκολα, εύκολα»

Την κατάκτηση του πρωταθλήματος και μία καλή πορεία στην Ευρώπη θέλουν στον Παναθηναϊκό, όπως δήλωσε ο Μουμπάρακ Γουακάσο μετά τη νίκη του «τριφυλλιού» (3-0) στην έδρα του Λεβαδειακού.

Με το… δεξί μπήκε στο πρωτάθλημα ο Παναθηναϊκός, ο οποίος επικράτησε με σκορ 3-0 στην έδρα του Λεβαδειακού. Οι «πράσινοι» ετοιμάζονται να αντιμετωπίσουν τον Άγιαξ και ο Γκανέζος μεσοεπιθετικός εμφανίστηκε αισιόδοξος για την έκβαση που θα έχει για εκείνον και τους συμπαίκτες του η φετινή σεζόν.

«Πρώτα απ' όλα θέλω να συγχαρώ τους συμπαίκτες μου για την καλή σημερινή εμφάνιση. Ηταν το πρώτο βήμα στην αρχή της σεζόν και η ομάδα έδειξε ότι δουλεύει καλά. Ηταν μια καλή εμφάνιση για μας. Οπως σας είπα, δουλεύουμε σκληρά από το ξεκίνημα της σεζόν και βελτιωνόμαστε παιχνίδι με το παιχνίδι. Θέλουμε να είμαστε πρώτοι στο τέλος της σεζόν, αλλά να έχουμε και μια καλή πορεία στο Europa League», ανέφερε αρχικά ο Αφρικανός άσος, ο οποίος τονίζει πως υπάρχουν κι άλλα περιθώρια βελτίωσης για την ομάδα του:

«Με σκληρή δουλειά θέλουμε να συνεχίσουμε με νίκες και να παίζουμε σε ακόμη καλύτερο επίπεδο στα επόμενα ματς. Ξέρω ότι δουλεύουμε σκληρά και πρέπει να συνεχίσουμε να βελτιωνόμαστε ούτως ώστε στο τέλος να είμαστε καλύτεροι από πέρυσι».

Όσον αφορά το επόμενο παιχνίδι με τον Άγιαξ, στην πρεμιέρα της φάσης των ομίλων του Europa League, ο Γουακάσο υπογράμμισε: «Οπως είδατε και πριν από αυτό το παιχνίδι είχαμε δύσκολα ματς. Τώρα αρχίζουν όμως τα πραγματικά δύσκολα παιχνίδια και είναι μια μεγάλη πρόκληση για μας. Θέλουμε να δουλέψουμε όσο πιο σκληρά μπορούμε και να το κάνουμε εμείς εύκολο».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x