Στο προσκήνιο και πάλι Γουλβς και Μπρίστολ Σίτι για Λουντ.

Σύμφωνα με δημοσιεύματα από την Αγγλία, οι δύο σύλλογοι έχουν επιστρέψει δυναμικά για τον Φινλανδό μέσο του Παναθηναϊκού, που έχει δείξει εδώ και καιρό προτίμηση στο να συνεχίσει την καριέρα του στο Νησί.

Στο «hitc.com» τονίζεται ότι ίσως να γίνει αποδειχθεί κρίσιμο το επόμενο διάστημα για την Γουλβς του Νούνο (ήταν βοηθός του Φερέιρα στο «τριφύλλι»). Το συμβόλαιό του διεθνή χαφ λήγει το καλοκαίρι και εκτιμάται ότι με ένα ποσό κοντά στις 500.000 ευρώ μπορεί να δώσουν τα χέρια οι δύο πλευρές ώστε να πραγματοποιηθεί από τώρα η μεταγραφή. «Αν η Γουλβς θέλει να πάρει τον Λουντ αυτόν τον μήνα ίσως μπορέσει να γίνει το έργο τους λίγο πιο εύκολο», αναφέρεται στο δημοσίευμα, που στέκεται και στα οικονομικά προβλήματα του ελληνικού συλλόγου.

Παράλληλα, στο «bristolpost.co.uk» επισημαίνεται ότι είναι και πάλι στο στόχαστρο της Μπρίστολ Σίτι ο Λουντ και ότι μπορεί να είναι πιο απλό το έργο της πλέον, επειδή το συμβόλαιο του 24χρονου ποδοσφαιριστή λήγει το καλοκαίρι. Επιπλέον, το deal μπορεί να ολοκληρωθεί με ένα ποσό κοντά στις 500.000 ευρώ, όπως αναφέρεται και σε αυτό το δημοσίευμα.

Άλλωστε, αυτό το ποσό έπεσε στο τραπέζι από πλευράς Παναθηναϊκού και στις συζητήσεις με τη Σταντάρ Λιέγης, σύμφωνα με ιστοσελίδα από το Βέλγιο.

Αποδοχή Cookies
Το site sport-fm.gr χρησιμοποιεί cookies. Προχωρώντας στο περιεχόμενο, συναινείτε με την αποδοχή τους. ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ