Europa League

Γουρλής ο διαιτητής του Ολυμπιακού

Ο Ούγγρος Ίστβαν Βαντ ορίστηκε να διευθύνει τη ρεβάνς του Ολυμπιακού με την Οσμανλίσπορ στην Άγκυρα για τη φάση των «32» του Europa League.

Ένας… γουρλής για τις ελληνικές ομάδες και συγκεκριμένα ο Ίστβαν Βαντ ορίστηκε από την UEFA για να διευθύνει τη ρεβάνς (23/2) του Ολυμπιακού με την Οσμανλίσπορ στην Άγκυρα για τη φάση των «32» του Europa League.

Ο 38χρονος Ούγγρος διαιτητής, ο οποίος είναι διεθνής από το 2007 είχε σφυρίξει στο παρελθόν άλλη μια φορά σε παιχνίδι του Ολυμπιακού και πάλι στο Europa League. Ήταν τη σεζόν 2011-12, όταν οι «ερυθρόλευκοι» είχαν νικήσει 1-0 εκτός έδρας τη Μέταλιστ για τη φάση των «16» της διοργάνωσης.

Επίσης ήταν διαιτητής σε δύο νίκες του Παναθηναϊκού, αμφότερες στα play-offs Europa League. Τη σεζόν 2014-15 σφύριξε στο 4-1 επί της Μίντιλαντ στο «Απόστολος Νικολαΐδης» και φέτος (2016-17) στο 3-0 επί της Μπρόντμπι, επίσης στην Αθήνα.

Βοηθοί του θα είναι οι συμπατριώτες του Ίστβαν Άλμπερτ και Πέτερ Μπερετιάν, ενώ βοηθοί περιοχής θα είναι οι επίσης Ούγγροι Γιόζεφ Έρντος και Σάντορ Σάμπο. Τέταρτος διαιτητής θα είναι ο Λάσλο Βιτσοκάι.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x