Ιταλία

«Γουστάρει»… μοναξιές η Λάτσιο

Τη μοναξιά της τρίτης θέσης απολαμβάνει η Λάτσιο στη Serie A η Λάτσιο που νίκησε 3-0 την Ουντινέζε σε εξ αναβολής ματς για την 12η αγωνιστική κι άφησε πίσω της την Ίντερ.

Μπορεί η μάχη για τον τίτλο της Serie A να έχει μετατραπεί σε μετωπική σύγκρουση μεταξύ Νάπολι και Γιουβέντους, όμως από εκεί και κάτω γίνεται… χαμός.

Στο… πρωτάθλημα για την τρίτη θέση προβάδισμα πήρε η Λάτσιο η οποία νίκησε 3-0 την Ουντινέζε σε εξ αναβολής παιχνίδι της 12ης αγωνιστικής.

Το δρόμο για τη νίκη άνοιξε ένας… αντίπαλος καθώς στο 22’ ο Σαμίρ Σάντος έστειλε άθελά του την μπάλα στα δίχτυα της ομάδας του, όμως στο δεύτερο μέρος «καθάρισε» το δίδυμο Νάνι-Άντερσον.

Ο Βραζιλιάνος και ο Πορτογάλος αποτέλεσαν τους κινητήριους μοχλούς της ομάδας του Ιντσάγκι, ενώ σημειώνοντας από ένα γκολ ο καθένας διαμόρφωσαν το τελικό 3-0 που φέρνει στους «λατσιάλι» σε τροχιά ομίλων Champions League. Πλέον με 46 βαθμούς (3 παραπάνω από την Ίντερ) μπορούν να ελπίζουν ακόμη πιο βάσιμα, στηριζόμενοι και στην καλή τους φόρμα αφού έφτασαν τις 3 σερί νίκες.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x