Stoiximan Super League

Γράφας: «Καλύτεροι εμείς στο δεύτερο ημίχρονο»

Στην ανωτερότητα της Βέροιας στο δεύτερο ημίχρονο στάθηκε ο τεχνικός της «βασίλισσας του Βορρά», Θωμάς Γράφας, μετά την ισοπαλία με τον Παναθηναϊκό.

Ο τεχνικός των Ημαθιωτών τόνισε πως ήταν δύσκολο το ματς κόντρα σε μία ποιοτική ομάδα που ανεβάζει την ψυχολογία μετά και το 0-0 με τον ΠΑΟΚ και στάθηκε στη δύσκολη συνέχεια που ακολουθεί.

Αναλυτικά: «Ήταν ένα πολύ δύσκολο ματς με έναν ποιοτικό αντίπαλο. Το παιχνίδι είχε δυο πρόσωπα. Στο πρώτο μέρος, ήταν καλύτερος ο Παναθηναϊκός. Στο δεύτερο μέρος ήμασταν καλύτεροι εμείς. Πήραμε έναν υπερπολύτιμο βαθμό, ο οποίος έχει μεγάλη σημασία και βαθμολογικά και ψυχολογικά.

Όταν παίρνεις βαθμούς από τόσο μεγάλες ομάδες, όπως ο Παναθηναϊκός και ο ΠΑΟΚ, έχει μεγάλη σημασία. Δεν είναι εύκολο να είσαι πίσω στο σκορ και να γίνεσαι κυρίαρχος. Συγχαρητήρια στους παίκτες μου, είχαν σθένος και δικαιώθηκαν. Πρέπει να ξεχάσουμε αυτό το ματς, μας περιμένει δύσκολη συνέχεια.

Μπορεί να συμβεί στο ποδόσφαιρο αυτό. Δεν ήταν η χειρότερη εμφάνιση της ομάδας, με τον Ολυμπιακό ήταν η χειρότερη της Βέροιας. Η εικόνα αυτή οφείλεται και στην ποιότητα του αντιπάλου. Ποιότητα, όμως, έχουμε και εμείς και το δείξαμε στο δεύτερο μέρος».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x