Stoiximan Super League

Γράφει για επαφές Βιεϊρίνια με ΠΑΟΚ η Bild

H γερμανική εφημερίδα αναζοπυρώνει την φημολογία για προσπάθεια του ΠΑΟΚ να εντάξει ξανά στο δυναμικό του τον Πορτογάλο και μιλάει για μια παρτίδα πόκερ που μόλις ξεκίνησε.

Οι Γερμανοί φαίνεται πως είναι ενήμεροι για την φημολογία που έχει αναπτυχθεί τις τελευταίες ημέρες, με πολύ πιθανή και την αποχώρηση του Γκάρι Ροντρίγκες. Το ρεπορτάζ στην ηλεκτρονική ιστοσελίδα της Bild αναφέρει πως «για τους φίλους του ΠΑΟΚ ο Βιεϊρίνια είναι κάτι σαν εθνικός ήρωας». Στο δημοσίευμα γίνεται λόγος για το συμβόλαιο του Πορτογάλου με τους «Λύκους» που έχει ισχύ μέχρι το 2018, ενώ εκτιμούν πως οι απαιτήσεις της Βόλφσμπουργκ κυμαίνονται γύρω στα 6εκ ευρώ, ενώ κάνουν λόγο για επαφές του 30χρονου άσου με τους Θεσσαλονικείς.

Η Bild όπως γίνεται αντιληπτό και από το ρεπορτάζ, είναι ενήμερη και για τις διαπραγματεύσεις του ΠΑΟΚ με την Γαλατά για τον Ροντρίγκες και αναφέρει πως ο ο Δικέφαλος θα πάρει γύρω στα 4.5εκ. ευρώ από τους Τούρκους για τον 26χρονο ποδοσφαιριστή. Μάλιστα στο ξεκίνημα του κειμένου γίνεται και μια υπενθύμιση για την ατάκα του Βιεϊρίνια που είχε αναφέρει σε ανύποπτο χρόνο πως μία μέρα θα επιστρέφει στον ΠΑΟΚ και ίσως είναι και σύντομα.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x