Europa League

Γράφει ιστορία στη Σκανδιναβία ο ΠΑΣ!

Τον νικητή του ζευγαριού της Οντς (Νορβηγία) με την Μάριεχαμν (Φινλανδία) θα κληθεί να αντιμετωπίσει ο ΠΑΣ Γιάννινα στον δεύτερο γύρο των προκριματικών του Europa League.

Απέναντι σε ομάδα από τη Σκανδιναβία θα κληθεί θα δώσει τους πρώτους τους αγώνες σε ευρωπαϊκή διοργάνωση στην ιστορία του ο ΠΑΣ Γιάννινα.

Η κλήρωση που έγινε σήμερα το μεσημέρι, έφερε την ελληνική ομάδα απέναντι στον νικητή του ζευγαριού της νορβηγικής, Οντς (γνωστή περισσότερο με το παλιό της όνομα Οντ Γκρέναλντ) με τη φινλανδική, Μάριεχαμν στον Β’ γύρο της προκριματικής φάσης του Europa League.

Οι Γιαννιώτες θα γνωρίζουν οριστικά τον αντίπαλό τους, το βράδυ της 7ης Ιουλίου όταν και θα έχει ολοκληρωθεί και το δεύτερο ματς μεταξύ των Οντς και Μάριεχαμν. (Το πρώτο παιχνίδι έχει οριστεί για τις 30 Ιουνίου).

Αρχικά, ο ΠΑΣ θα κληθεί να ταξιδέψει στη Σκανδιναβία στις 14 Ιουλίου για τον πρώτο του αγώνα και στις 21 του ίδιο μήνα θα φιλοξενήσει την αντίπαλό του στους Ζωσιμάδες.

Καλό ήταν το αποτέλεσμα της κλήρωσης για τις δύο κυπριακές ομάδες. Η ΑΕΚ Λάρνακας θα αντιμετωπίσει την Φόλγκορε από το Σαν Μαρίνο, ενώ η Ομόνοια με την Μπάνατς από την Αρμενία.

inner

inner

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x