Κύπελλο Ελλάδας

«Γραφικέ κ. Αναστασίου πάντα έχεις μια δικαιολογία»

Απάντηση σε επιθετικό ύφος απ' την ΠΑΕ Ξάνθη προς τον Γιάννη Αναστασίου μετά τις αιχμηρές δηλώσεις του. «Η στήριξη που έχεις όλο αυτό τον καιρό είναι για βιβλίο Γκίνες, super ουάου coach», αναφέρεται.

Ευθεία επίθεση της Ξάνθης προς τον Γιάννη Αναστασίου, μετά τις καυστικές δηλώσεις του προπονητή του Παναθηναϊκού.

Οι ακρίτες χαρακτηρίζουν «γραφικό» και «super ουάου coach» τον Έλληνα τεχνικό, του καταλογούν πως «πάντα έχει μια δικαιολογία για τις ήττες» και τον... προτρέπουν πως αν δεν έχει να καταγγείλει κάτι «επώνυμα και αντρίκεια να κλείσει το στόμα του»!

Αναλυτικά η ανακοίνωση της Ξάνθης:

Ο κ. Αναστασίου είπε: «Η Ξάνθη πάντα παίζει στα κόκκινα με εμάς και δεν βλέπει το ματς σαν φιλικό παιχνίδι.»

Γραφικέ πλέον κ. Αναστασίου, 25 χρόνια τώρα η Ξάνθη κάνει ότι μπορεί στον αγωνιστικό για να κερδίσει ένα παιχνίδι.

Γραφικέ κ. Αναστασίου, μην αποπροσανατολίζεις ούτε τη διοίκηση της ομάδας σου, ούτε τον κόσμο του Παναθηναϊκού αλλά κοίταξε να κάνεις καλύτερη την ομάδα σου. Πάντα έχεις μια δικαιολογία. Μια οι παίκτες, μια το γήπεδο την άλλη ο διαιτητής.

Γραφικέ κ. Αναστασίου, τη στήριξη που έχεις από τη Διοίκηση και τους φιλάθλους του Παναθηναϊκού όλο αυτόν τον καιρό είναι για το βιβλίο Γκίνες.

Γραφικέ κ. Αναστασίου, άσε την Ξάνθη από το στόμα σου και αν έχεις κάτι να καταγγείλεις ενάντια στην Ξάνθη τα τελευταία 25 χρόνια να βγεις το καταγγείλεις αντρίκεια και επώνυμα. Διαφορετικά «κλείστο».

Super ουάου coach.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x