Stoiximan Super League

Επεισόδιο Χιμένεθ-Βράνιες στα Σπάτα!

Επεισόδιο ανάμεσα στον Χιμένεθ και τον Βράνιες προκλήθηκε στα Σπάτα την Πέμπτη στο πλαίσιο της φιλικής αναμέτρησης με την Τσουκαρίτσκι. Μετανιωμένος ο Βόσνιος, αναμένεται να απολογηθεί τη Δευτέρα.

Ιδιαίτερα επεισοδιακή ήταν η φιλική αναμέτρηση ανάμεσα στην ΑΕΚ και την Τσουκαρίτσκι στα Σπάτα, όπου η Ένωση γνώρισε την ήττα με 1-0.

Όπως μετέδωσε η ιστοσελίδα ''zurnal.rs'', υπήρξε σοβαρό επεισόδιο ανάμεσα στον Όγκνιεν Βράνιες και τον Μανόλο Χιμένεθ!

Αιτία στάθηκε η απόφαση του Ισπανού τεχνικού να αντικαταστήσει τον Βράνιες (ο οποίος είχε περάσει στο ματς στην ανάπαυλα) επτά λεπτά πριν το τέλος του παιχνιδιού, κάτι που προκάλεσε την έντονη δυσαρέσκεια στον ποδοσφαιριστή. Μάλιστα μετά το σφύριγμα της λήξης, ο Βόσνιος δεν ακολούθησε πρόγραμμα χαλάρωσης όπως οι υπόλοιποι συμπαίκτες του και σε εκείνο το σημείο ανέβηκαν οι τόνοι.

Όπως μετέφερε ο Γιώργος Τσακίρης στην ΣΠΟΡ FM, μετά από παρέμβαση των Μπάγεβιτς και Λυμπερόπουλου το θέμα δεν πήρε μεγαλύτερες προεκτάσεις με τους δύο άνδρες να μεταφέρουν στον Βράνιες πως η συμπεριφορά του ήταν απαράδεκτη.

Ο παίκτης αντιλαμβανόμενος άμεσα το λάθος του, έδειχνε μετανιωμένος σύμφωνα με μαρτυρίες και κατά πως φαίνεται στην αυριανή επιστροφή των «κιτρινόμαυρων» στις προπονήσεις μετά το τριήμερο ρεπό, αναμένεται να ζητήσει συγγνώμη από τον προπονητή ενώπιον των συμπαικτών του.

inner

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x