Stoiximan Super League

Γρηγορίου: «Άδικη ήττα»

Άδικη θεωρεί ο Μιχάλης Γρηγορίου πως ήταν η ήττα από τον Πλατανιά, καθώς όπως ανέφερε σκόραραν στην πρώτη καλή στιγμή τους στο ματς.

Απογοητευμένος από την εντός έδρας ήττα από τον Πλατανιά έμεινε ο Μιχάλης Γρηγορίου, που υποστήριξε στη συνέντευξη Τύπου ότι η Κέρκυρα δεν άξιζε να ηττηθεί.

Αναλυτικά

«Θέλω να ευχηθώ να έχουμε ένα καλό πρωτάθλημα και όλοι οι ποδοσφαιριστές να έχουν υγεία. Ελπίζουμε να δούμε ένα ανταγωνιστικό πρωτάθλημα, ύστερα απ' όσα έχουν συμβεί. Όσον αφορά στο παιχνίδι, δυστυχώς αρχίσαμε με ήττα το πρωτάθλημα. Μία ήττα που, κατά τη γνώμη μου, δεν είναι δίκαιη. Στην πρώτη καλή στιγμή που βρήκε ο Πλατανιάς ευτύχησε να προηγηθεί.

Από εκεί και πέρα, δημιουργήσαμε προϋποθέσεις και ευκαιρίες για να πάρουμε κάτι καλύτερο απ' το παιχνίδι, αλλά δεν το καταφέραμε. Παρ' όλα αυτά, δεν έχω παράπονο απ' τα παιδιά γιατί προσπάθησαν αρκετά. Πλέον, πρέπει να σκεφτόμαστε το επόμενο παιχνίδι με τη Λάρισα. Παιχνίδι-παιχνίδι. Έτσι θα πάει όλη η χρονιά. Ανεξάρτητα απ' το σημερινό αποτέλεσμα, θα πρέπει να έχουμε υπομονή για να μπορέσουμε να πετύχουμε τον στόχο μας».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x