Stoiximan Super League

Γρηγορίου: «Δεν με ενδιέφερε η εικόνα μας, ήταν τελικός»

Στην κατάκτηση των τριών πολύ σημαντικών βαθμών από την Κέρκυρα στάθηκε ο Μιχάλης Γρηγορίου μετά τη νίκη επί του Λεβαδειακού και τόνισε ότι δεν είχε τόσο μεγάλη σημασία η εμφάνιση της ομάδας του.

Η Κέρκυρα πήρε τρεις πολύ σημαντικούς βαθμούς από το ματς (1-0) με τον Λεβαδειακό, δίχως να πιάσει καλή απόδοσή και ο Μιχάλης Γρηγορίου τόνισε ότι αυτό που τον ενδιέφερε ήταν η νίκη και όχι η εικόνα της ομάδας του, καθώς ήταν τελικός για τους «Φαίακες».

Αναλυτικά μίλησε για:

-το ματς: «Ήταν το πιο κρίσιμο ματς μέχρι το επόμενο. Αυτό είχα πει στους παίκτες μου, ότι επρόκειτο για τελικό. Αυτό υπό την έννοια ότι μετά τους αγώνες με Ηρακλή και ΑΕΛ που φυσικά έχουν τον ίδιο στόχο, θέλαμε τη νίκη για να πάρουμε βαθμολογική ανάσα. Την πήραμε, αλλά δεν σημαίνει τίποτα μέχρι να εκπληρωθεί ο στόχος. Ήταν όμως σε κάθε περίπτωση πολύ σημαντικοί βαθμοί. Μπήκαμε με πολύ άγχος. Ο Λεβαδειακός ήταν καλύτερος στα πρώτα 25 λεπτά, είχε δύο πολύ καλές ευκαιρίες. Καταφέραμε να ισορροπήσουμε και να προηγηθούμε, που ήταν το ζητούμενο.

Στο δεύτερο μέρος, κλείσαμε χώρους για να διαφυλάξουμε το μηδέν. Δεν με ενδιέφερε η εικόνα που θα είχαμε, αλλά μόνο οι τρεις βαθμοί. Αυτό κρατάω, που είναι το πιο σημαντικό. Θέλω να συνεχίσουμε το ίδιο. Να είμαστε σοβαροί και στα επόμενα παιχνίδια για να υλοποιήσουμε ένα στόχο που πριν από 4 μήνες φαινόταν πολύ δύσκολος. Να συγχαρώ τον κόσμο για τη βοήθεια, αλλά και τα παιδιά που έδωσαν έναν πραγματικό αγώνα».

-το αν οι 22 βαθμοί αποτελούν μαξιλάρι για την ομάδα του: «Καλό μαξιλάρι είναι, αλλά με γνώμονα τι πάθαμε πρόπερσι, που νομίζαμε ότι είχα σωθεί αρκετά νωρίς και αναγκαστήκαμε να δώσουμε τελικό με τον Εργοτέλη, γιατί πάντα πρέπει να θυμόμαστε το παρελθόν και να εκτιμούμε το παρόν, μέχρι να υλοποιηθεί ο στόχος δεν μπορείς να εφησυχαστείς. Δεν επιτρέπεται. Ευελπιστώ ότι θα πάρουμε κι άλλους πόντους για να αισθανθούμε σιγουριά».

-το άγχος που ανέφερε: «Σε κανένα άλλο παιχνίδι δεν είχα μιλήσει στους παίκτες μου για τελικό. Γιατί έτσι ήταν. Το γνώριζαν και οι παίκτες».

- το πότε θα χρησιμοποιήσει τις μεταγραφές: «Όταν αισθανθώ ότι είναι έτοιμοι».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x