Stoiximan Super League

Γρηγορίου: «Δίκαιη η ισοπαλία»

Ως το δικαιότερο αποτέλεσμα χαρακτήρισε την ισοπαλία της Κέρκυρας με τον Παναθηναϊκό ο Μιχάλης Γρηγορίου.

Ο τεχνικός των Φαιάκων τόνισε πως ήταν ένα σημαντικό αποτέλεσμα που ήρθε με «ανατροπή» για την ομάδα του και πως οι παίκτες του τα έδωσαν όλα για την ισοφάριση. Περιμένει κάτι καλύτερο στο δεύτερο γύρο και να μπουν οι βάσεις για να φτιαχτεί μια ομάδα που τη νέα περίοδο θα έχει καλύτερη πορεία, ενώ στάθηκε στη δυσκολία των τριών συνεχόμενων παιχνιδιών την επόμενη εβδομάδα.

Αναλυτικά: «Άλλο ένα πολύ σημαντικό αποτέλεσμα για την ομάδα μου, παρά το γεγονός ότι βρεθήκαμε πολύ νωρίς πίσω στο σκορ από μια καλή μεσοεπιθετικά ομάδα. Μπορέσαμε να "ανατρέψουμε" την εις βάρος μας κατάσταση, ισοφαρίσαμε και ίσως να μπορούσαμε στο τέλος να "κλέψουμε" και το παιχνίδι, αλλά θεωρώ το αποτέλεσμα δίκαιο.

Στο πρώτο ημίχρονο έγινε ένα μοιρασμένο παιχνίδι, στο δεύτερο είχε ένα καλό 15λεπτο ο Παναθηναϊκός που μας πίεσε και έχασε την ευκαιρία με τον Μπεργ, αφού μπόρεσε και έσωσε ο Βενέτης. Από εκεί και πέρα, θεωρώ ότι τα παιδιά έδωσαν αυτό που μπορούσαν να δώσουν και το τελικό αποτέλεσμα μας βρίσκει ικανοποιημένους.

Μιας και στον πρώτο γύρο έχουμε πάρει και με την ΑΕΚ και με τον Ολυμπιακό αποτέλεσμα, σημαίνει ότι μπορούμε να κάνουμε πολλά περισσότερα και περιμένουμε κάτι ανάλογο στο δεύτερο γύρο. Πρωταρχικός μας στόχος είναι στο τέλος του πρωταθλήματος να έχουμε βάλει τις βάσεις για κάτι καλύτερο του χρόνου, εφόσον έχουμε πετύχει το στόχο της παραμονής.

Το έχουμε πει ότι είναι μεταβατική χρονιά για την ομάδα μας και ευελπιστώ ότι, αν συνεχίσουμε έτσι, θα έχουμε καλύτερα αποτελέσματα και καλύτερη απόδοση, κάτι το οποίο είναι και το ζητούμενο για μένα μέχρι το τέλος της χρονιάς.

Θα προσπαθήσουμε, πατάμε στα πόδια μας, γνωρίζουμε τις δυσκολίες, την επόμενη εβδομάδα έχουμε τρία εκτός έδρας παιχνίδια μέσα σε επτά μέρες. Καταλαβαίνετε πόσο δύσκολα είναι τα πράγματα και θα πρέπει ήδη από τώρα να προσανατολιστούμε, ώστε να μπορέσουμε να ετοιμάσουμε την ομάδα για να πάρουμε κάτι απ' αυτά τα παιχνίδια και θα πρέπει μέχρι την 11η αγωνιστική του δεύτερου γύρου να έχουμε εξασφαλίσει την παραμονή μας στην κατηγορία».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x