Europa League

Γρηγορίου: «Είδα ανεξήγητο άγχος»

Σε καμία περίπτωση ο Ατρόμητος δεν έπιασε την απόδοση των προηγούμενων ευρωπαϊκών αγώνων, τόνισε ο Μιχάλης Γρηγορίου, γεγονός που δεν επέτρεψε να διεκδικήσει κάτι από το ματς κόντρα στη Φενέρ.

Τους λόγους για τους οποίους οι παίκτες του δεν έπιασαν υψηλή απόδοση θα θελήσει να αναλύσει τις επόμενες μέρες ο Μιχάλης Γρηγορίου, όπως δήλωσε στη συνέντευξη Τύπου μετά το τέλος του αγώνα κόντρα στη Φενέρμπαχτσε.

Ο τεχνικός του Ατρόμητου τόνισε όμως ότι εντόπισε στους παίκτες του ανεξήγητο άγχος..

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

«Σήμερα τέλειωσε η ευρωπαϊκή μας προσπάθεια. Η Φενέρ ήταν καλύτερη και κέρδισε δίκαια το σημερινό παιχνίδι που κρίθηκε μόλις στο 7’.

Όταν επιζητάς μόνο ένα αποτέλεσμα, είναι πολύ δύσκολο να ανταπεξέλθεις και ιδιαίτερα μέσα στην έδρα της Φενέρ. Από τα τέσσερα ματς, στα τρία ήμασταν πολύ καλοί κι αυτό είναι ένα βήμα για την ομάδα μου. Δεν είχαμε καλή απόδοση και πολλά παιδιά βρέθηκαν μακριά από τον καλό τους εαυτό και δεν καταφέραμε να πατήσουμε περιοχή.

Η νίκη της Φενέρ ήταν δίκαιη για σήμερα. Από σήμερα αρχίζουμε να σκεφτόμαστε το πρωτάθλημα για να έχουμε την ευκαιρία να ξαναπαίξουμε με τέτοιες ομάδες και τέτοια γήπεδα. Συγχαρητήρια στα παιδιά για την προσπάθεια που έκαναν στην Ευρώπη και ένα μεγάλο “ευχαριστώ” στους FENTAGIN που έκαναν το ταξίδι μέχρι εδώ.

Για την εμπειρία του Ατρόμητου στην Ευρώπη και πώς θα την κεφαλοποιήσει:

«Θα ήθελα να μείνω και τρία και πέντε χρόνια γιατί έτσι χτίζονται βάσεις. Το τι θα γίνει αύριο κανείς δεν το ξέρει στο ποδόσφαιρο, αν και έχω άριστη συνεργασία με τον κύριο Σπανό και τον κύριο Αγγελόπουλο. Για να προχωρήσεις στο ευρωπαϊκό ποδόσφαιρο πρέπει να έχεις και τύχη. Μεγάλο ρόλο παίζει και η κλήρωση, οπότε δεν παίζει ρόλο μόνο τι κάνει ο Ατρόμητος. Φάνηκε και με την ΑΪΚ Στοκχόλμης.

Όταν έχεις να αντιμετωπίσεις μια ομάδα που ήταν η δυνατότερη για κάθε ελληνική ομάδα, δεν μπορούμε να πούμε ότι είχαμε τύχη.

Όπως και στο πρώτο παιχνίδι, με ό,τι έγινε που δεν θα ήθελα να αναφερθώ άλλο σε αυτό για να μην γίνω κουραστικός. Το τι είπα στους παίκτες μου μπορείτε να το μάθετε. Ξέρουν πολύ καλά ότι τους είπα είμαστε έντεκα εμείς και έντεκα αυτοί, αλλά πρέπει να είμαστε και ρεαλιστές.

Οι λεπτομέρειες είναι σημαντικές. Το πίστευα σήμερα ότι αν είχαμε ανάλογη εικόνα των τριών προηγούμενων εικόνων, μπορούσαμε να κάνουμε κάτι. Από τη στιγμή που δεν πιάσαμε αυτή την απόδοση είχαμε αυτό το αποτέλεσμα.

Για τον παράγοντα «κούραση» και πώς θα επηρεάσει στη συνέχεια του πρωταθλήματος:

«Ανησυχώ μόνο για τον αγώνα της Δευτέρας, γιατί ημερολογιακά βρισκόμαστε ακόμα στην περίοδο της προετοιμασίας. Μετά το ματς με τον Πλατανιά θα έχουμε 15 μέρες ώστε να ανασυνταχθούμε».

Για το τι έφταιξε στο σημερινό αγώνα:

«Πρέπει να το συζητήσω με τα παιδιά. Μπορεί να είναι όλα αυτά μαζί. Είδα ένα υπέρμετρο άγχος το οποίο δεν το καταλαβαίνω. Είναι κάποια παιδιά που το προσπαθούν πολλά χρόνια και δεν τους βγαίνει. Η εικόνα που δείξαμε δεν είναι αυτή που θέλω».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x