Stoiximan Super League

Γρηγορίου: «Επιτέλους οι λεπτομέρειες ήταν με την Κέρκυρα»

Ικανοποιημένος από τη νίκη και σε δεύτερο λόγο από την εμφάνιση δήλωσε ο Μιχάλης Γρηγορίου μετά την ευρεία επικράτηση της Κέρκυρας επί του Ατρόμητου.

Χαμηλούς τόνους θέλησε να διατηρήσει ο Μιχάλης Γρηγορίου μετά την ευρεία νίκη της Κέρκυρας επί του Ατρόμητου, τονίζοντας ότι οι Φαίακες δεν έχουν πετύχει ακόμα κάποιον από τους στόχους τους και για αυτό το λόγο η συγκέντρωση στρέφεται απ' ευθείας στο επόμενο ματς.

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

«Είμαι πολύ χαρούμενος γιατί επέστρεψα σε ένα γνώριμο περιβάλλον με πολλούς φίλους. Σε ένα παιχνίδι επιτέλους πήγαν όλα καλά και οι λεπτομέρειες ήταν μαζί μας. Αυτό έγινε σήμερα.

Ανοίξαμε πολύ νωρίς το σκορ, τη συνέχεια ήρθε η αποβολή και στο β' κάναμε αυτό που έπρεπε, αφού έχουμε δουλέψει περιπτώσεις που είμαστε και με παίκτη παραπάνω και με παίκτη λιγότερο. Δεν μου λέει κάτι το σκορ, παρά μόνο η νίκη. Πολλά συγχαρητήρια στα παιδιά. Δεν έχουμε χρόνο ούτε για χαρές, ούτε και για λύπες. Σκεφτόμαστε ήδη το επόμενο παιχνίδι. Εύχομαι τα καλύτερα στον Ατρόμητο και να ευοδωθούν οι στόχοι του, γιατί όχι και από φέτος.

Ο πρώτος στόχος είναι η παραμονή και να το πετύχουμε όσο νωρίτερα γίνεται. Αυτό θα μας επιτρέψει να δουλέψουμε κάποια παιδιά που υπάρχουν από πίσω. Δεν ξεφεύγουμε με τη σημερινή νίκη. Κοιτάμε το επόμενο παιχνίδι».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x