Stoiximan Super League

Γρηγορίου: «Κάναμε το τέλειο παιχνίδι»

Απόλυτα ικανοποιημένος από την εικόνα της Κέρκυρας στο Φάληρο εμφανίστηκε ο Μιχάλης Γρηγορίου.

Ευχαριστημένος από την ισοπαλία αλλά και από την εμφάνιση της Κέρκυρας στο «Καραϊσκάκη» παρουσιάστηκε ο Μιχάλης Γρηγορίου. Ο τεχνικός των Φαιάκων, στη συνέντευξη Τύπου, αναφέρθηκε και στην μεγάλη ευκαιρία του Τουράμ τονίζοντας ωστόσο πως δεν θα ήταν δίκαιο αν η ομάδα του είχε νικήσει το ματς.

«Είχα πει στα παιδιά πως θα έπρεπε να σταματήσουμε από εκεί που ξεκινήσαμε με Βέροια. Καταλαβαίνετε πως για όλες τις ομάδες και για εμάς ήταν δύσκολο να επανέλθουμε μετά την διακοπή. Αλλάξαμε την τακτική μας για τα ματς που είχαμε. Με λίγη τύχη το αποτέλεσμα ήταν δίκαιο. Ο Ολυμπιακός δεν βρήκε διαδρόμους. Είχαμε την φάση με Τουράμ και θα μπορούσαμε να είχαμε κλέψει το ματς. Αλλά προς Θεού δεν θα ήταν δίκαιο. Είχαμε παιδιά που έπαιζαν χρόνια στη Β' Εθνική. Πρέπει να τους προσδώσουμε πίστη».

Το εάν έκανε το τέλειο ματς η Κέρκυρα και τι χρειάστηκε για το σκορ: «Έχω τονίσει πως για να πάρεις αποτέλεσμα από τέτοιες ομάδες θα πρέπει να κάνεις το τέλειο ματς και οι αντίπαλοί σου να μην πάνε καλά. Έτσι έγινε και σήμερα και πήραμε αποτέλεσμα».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x