Ελλάδα

Γρηγορίου στον ΣΠΟΡ FM: «Ο Βίκτωρας εννοούσε τα Χανιά όταν έλεγε για 400.000»

Αποκαλύψεις του προέδρου της ΕΠΣ Λάρισας, Zήσης Γρηγορίου, στον ΣΠΟΡ FM για τον Βίκτωρα Μητρόπουλο και το ποια Ένωση εννοούσε ότι πήρε τις 400 χιλ. ευρώ για να αλλάξει… στρατόπεδο.

Ο Βίκτωρας Μητρόπουλος είχε αναφέρει προ ημερών ότι μια Ένωση είχε αλλάξει χέρια για το ποσό των 400 χιλ. ευρώ. Και ο πρόεδρος της ΕΠΣ Λάρισας, Ζήσης Γρηγορίου, μιλώντας στο ΣΠΟΡ FM αποκάλυψε πως αυτή η Ένωση ήταν των Χανίων.

Αναλυτικά όσα είπε ο πρόεδρος της ΕΠΣ Λάρισας, Ζήσης Γρηγορίου, στον Κυριάκο Θωμαΐδη και στην εκπομπή «Έφεση»

«Είμαστε εδώ και αρκετά χρόνια μερικοί που πιστεύαμε ότι έπρεπε να αλλάξει το ποδόσφαιρο. Δεν μπορώ να κατακρίνω τους συναδέλφους που άλλαξαν πλευρά, μπορεί να υπήρχαν πιέσεις. Το ποδόσφαιρο έχει πολλά. Διαιτησία, ενώσεις, παρατηρητές, ποδοσφαιριστές και πόσα άλλα. Το σύστημα διαλύει τους αντίπαλους της στο διαιτητικό κομμάτι. Όταν ο πρόεδρος δεν συντάσσετε με την εξουσία, εξαφανίζεται από τον χάρτη. Η Λάρισα που είναι ένωση με 120 ομάδες, πριν λίγο καιρό έβγαλε για πρώτη φορά διαιτητή στην σούπερ λίγκα.

Ο Νίκος (σσ. Τζώρτζογλου) ξέχασε πολλά που έχουν γίνει και δεν τα αναφέρει. Του είπα Νίκο γιατί μιλάς για μια συνάντηση που προσπάθησες να κάνεις με τις 4 ΠΑΕ. Εμείς είχαμε προτείνει να γίνει μια συνάντηση ανάμεσα στις 4 μεγαλύτερες Ενώσεις, τον Γκιρτζίκη, τον Τοπολιάτη και τους εκπροσώπους των 4 ΠΑΕ. Αυτό τορπιλίστηκε από την πλευρά του Ολυμπιακού. Η απάντηση όμως ήταν αρνητική. Θετική ήταν μόνο μετά τη συνέλευση, που υπήρξε μια οριακή διαφορά υπέρ τους»
, ήταν η αρχική τοποθέτηση του προέδρου της ΕΠΣ Λάρισας.

Για τον Ελευθεριάδη: «Δεν λέει τίποτα για όσα γίνονται στο ποδόσφαιρο, στις καρατομήσεις. Δεν παίρνει θέση γι’ αυτά! Πώς να αλλάξει αυτός ο άνθρωπος; Είναι το ίδιο σύστημα, απλά φεύγουν οι παλιοί λόγω της κάρτας υγείας».

Για τις... βαλίτσες που λέει ο Τζώρτζογλου: «Δεν το ξέρω εγώ αυτό. Αν το ξέρει ο κύριος Τζώρτζογλου να το καταγγείλει. Ο Μητρόπουλος που έκανε την καταγγελία είπε ότι το high score των ποσών έγινε στα Χανιά».

Τέλος, ο ίδιος ο Ζήσης Γρηγορίου θέλησε να μοιραστεί και μια πληροφορία μέσω της εκπομπής: «Από τότε που εκλέχθηκε ως σήμερα κάνω σε κάθε συνέλευση μια πρόταση για διεύρυνση του εκλογικού σώματος αλλά κάθε φορά απορρίπτεται με κάποια πρόφαση. Ο κ.Κασκαντίρης και η Ένωσή του ουδέποτε έκαναν κάποια πρόταση ώστε να πάμε στο σύστημα των εκλεκτόρων. Μόνο εγώ και 2-3 φορές ο Γραμμένος».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x